MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Herkese başarılar diliyorum @Çiğdem- şimdiden emeğine sağlık cnm
Murat Dalkılıç diyor ki :
Son sözüm kalmadı söyleyecek sana
Sadece birkaç küçük sitem
Belki onlar da eriyip gidecek
Mutlu olduğunu bilsem

Göz görmeyince gönül katlanır derler
Ondan biraz uzak olsam yeter
Ama hiç yalnız bırakmaz anılar
Çünkü en çok mesafeyi severler

Ben birkaç parça anıyla sarhoş oldum bugün
Ve mutluluğum kaldı dağlar ardında Çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Sen çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda

Şimdi hiç gücüm yok sana geri dön demeye
Çünkü ayrılık vardı sözlerinde
Hem zaten başkasını bulmuşsundur
Hakkım yok rahatsız etmeye

@destere@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61@berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab​

Son düzenleme:
Efe şakasına 1 verecem diyor, belki beğendiği şarkına yüksek verecek :D Ama sen algı yapmaya çalışıyorsun, öncekilerde düşük aldın diye, biz buna karşıyız :A
@EFE UYSAL şaka yapıyor da ben ciddiyim sanki :A Ciddi olsam bu " :A " olmaz bir kere :A Neyse bol bol dinleyin şarkıları güzel puanlarınızı bekliyorum :A

Fırat Tanış daha güzel söylüyor la bu şarkıyı :A Beğenmedim 1 point :A
Acaba açıp da Emre'yi dinledin mi :A

Koyu Bilal midir nedir, teşekkür ediyoruz kendisine şarkıyı yazdığı için ama o kadar yani :A 25 milyon dinlenmiş bir de gıcık herif :A

Bana gelmedi mesela :A Neyse şarkı güzel abla, benden bile iyi puan alabilirsin seni gözümüze kestiremeyeceğiz anlaşılan :A
Bu sezonki bu çalışkanlığın gözlerimi yaşartıyor :A Umarım emeklerinin karşılığını alabilirsin :A

Acaba açıp da Emre'yi dinledin mi :A

Koyu Bilal midir nedir, teşekkür ediyoruz kendisine şarkıyı yazdığı için ama o kadar yani :A 25 milyon dinlenmiş bir de gıcık herif :A

Dİnledim tabi ben öyle sallar mıyım ya :A Adam yazmakla kalmamış, müthiş de okumuş resmen hissetmiş adam :A Ben böyle bir yorum varken nasıl Emre Altuğ'a iyi puan verebilirim ki :A

Son düzenleme:
Bu hafta final puanı alıyorsun işte daha ne diyeyim :A

Geldi bana abla :A
Git için dedim onu :A

Bir külünü çok sevdim o beni hiç sevmiyo mu bu :A

Git için dedim onu :A

Bir külünü çok sevdim o beni hiç sevmiyo mu bu :A

Of yeter buna numaradan da olsa güldürdün diyemeyeceğim artık :A Bak bu şarkıyı sen beğenirsin müthiş bir müzik anlamlı sözler falan güzel puanını bekliyorum ha ona göre :A