MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully :A
Bana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyemem :A

Nakarat belli bir hisse sokuyor ama geçen haftaki gibi hit bir şarkı da değil :A

şarkıyı bir göster işe yarayıp yaramadını anlarım ben @MasacRE- :A

@OzaN 90LI YILLARIN ŞARKICILARINI SEVEN BİRİ OLARAK ÇOK MEMNUNUM MİRKELAMDAN :Z:Z:Z

bu şarkının nakaratı bitince gelen müziği özellikle çok kaliteli @Bully :bhr:
Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta :A

@Tolstoyevski harika atmış şarkıma, hain planları var sanırım yine benim hakkımda :(

Bana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyemem :A

Nakarat belli bir hisse sokuyor ama geçen haftaki gibi hit bir şarkı da değil :A

Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta :A

@Tolstoyevski harika atmış şarkıma, hain planları var sanırım yine benim hakkımda :(
sen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll :A :A :A

sen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll :A :A :A
İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem :A Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. ss

Tek Başına'ya mecbur iyi verecez mesela :(

Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydın :A

Bana hodri meydan dedi görecek gününü :A
İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem :A Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. ss

Tek Başına'ya mecbur iyi verecez mesela :(

Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydın :A
Sil sil alıntıları da sil böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda :A
@EFE UYSAL @MasacRE- senin bildiğin ezik masacre değil artık ayoll final hedefi var gururlu son sıralara aıtlan bir masacre vardı diyecek :A :A :A

Sezon çok dengeli gidiyor hepsininde şansı var bence bu sezon garanti bir şampiyon adayı yok ilk defa :A
Şampiyon olan @Bully nin Müzik Adamı kemerini elinden alacak değil mi? :A Öyle kuru kuruya şampiyonluk tat vermez, ödül önemli malum. :A

Arkadaşım sen kendi ödülüne bak, benimkinden sana ne :A

Hem @mrt-06'nın sana tamam diyeceğine inanıyor musun gerçekten :A

Zaten beni bağlayan pek bir şey yok, şampiyonluk adayı olarak Zeki Müren i gördüğüm için @mrt-06 neden hayır desin diye düşündüm :A

Hodri meydan dedik, ben yokum kendi işinize bakın dedin, halbuki Emre Altuğ gibi Yalın ve Gökhan Türkmen den çok daha güçlü ve başarılı bir sanatçıyla yarışan adamdan reste rest beklerdik. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan