Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully
Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully
Eyvah Atatürk deyince milli duygularımız üzerinden puan toplayabilir. Sil bu mesajını sil hatırlatmayalım şimdi ona
Sileyim mi yoksa kalsın mı ne diyorsun
Bana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyememÇokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully
Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta
sen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayollBana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyemem
Nakarat belli bir hisse sokuyor ama geçen haftaki gibi hit bir şarkı da değil
Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta
@Tolstoyevski harika atmış şarkıma, hain planları var sanırım yine benim hakkımda
1 puanım hazır şimdidensen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll
İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. sssen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll
Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydınBu haftaki şarkımız yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören "Üzüm" olacak. Herkese bol şans. Umarım beğenilir.
@Bully @mrt-06 @vadikızı @OzaN @Mr.At @batuhankaralar @MasacRE- @Tolstoyevski @turkuazz @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @berkann @MEnes @Doğu @cookies @Sherlock @dreamy @EFE UYSAL @Billy Kane @mesmeso61 @Dosi @xemrexxx @ozmoturk @Maskeli Fedai @FaJi @Tzira
Bana hodri meydan dedi görecek gününü
İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. ss
Tek Başına'ya mecbur iyi verecez mesela
Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydın
@EFE UYSAL @MasacRE- senin bildiğin ezik masacre değil artık ayoll final hedefi var gururlu son sıralara aıtlan bir masacre vardı diyecekSil sil alıntıları da sil böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda
Bir kerede finale hedefi olsun zaten hep erken eleniyordu bir kere şans yanında olsun @vadikızı ile aynısını yaşıyolar@EFE UYSAL @MasacRE- senin bildiğin ezik masacre değil artık ayoll final hedefi var gururlu son sıralara aıtlan bir masacre vardı diyecek
Sezon çok dengeli gidiyor hepsininde şansı var bence bu sezon garanti bir şampiyon adayı yok ilk defaBir kerede finale hedefi olsun zaten hep erken eleniyordu bir kere şans yanında olsun @vadikızı ile aynısını yaşıyolar
Popstrları şampiyon yapmazlar benden demesiSezon çok dengeli gidiyor hepsininde şansı var bence bu sezon garanti bir şampiyon adayı yok ilk defa
Şampiyon olan @Bully nin Müzik Adamı kemerini elinden alacak değil mi? Öyle kuru kuruya şampiyonluk tat vermez, ödül önemli malum.Sezon çok dengeli gidiyor hepsininde şansı var bence bu sezon garanti bir şampiyon adayı yok ilk defa
o ödül ms ye ait değilki o şarkı benimdenŞampiyon olan @Bully nin Müzik Adamı kemerini elinden alacak değil mi? Öyle kuru kuruya şampiyonluk tat vermez, ödül önemli malum.
Arkadaşım sen kendi ödülüne bak, benimkinden sana ne
Hem @mrt-06'nın sana tamam diyeceğine inanıyor musun gerçekten