MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Olabilecek diğer şarkılara baktım da en mantıklısı bu gibi duruyor. Bully senden en azından orta halli bir puan gelmeli :A Çiğdem genelde iyi veriyor zaten çok düşük puanlar da kullanmıyor :A Düzenli iyi puanlar veren adamlara da kullandırttık mı atlatırım ben bu haftayı ya inanıyorum :A

Çiğdem böylelerinin verdiği puanları kabul etmeyelim lütfen :A @sokak sanati da konuşup duruyor ama puanı öyle vermiyormuş en azından bu yine 1 verirse kasıtlı olarak veriyor demektir geçersiz sayılsın bu arkadaşın puanı :A

@EFE UYSAL benim has adamım öyle bir şey teklif dahi etme.:)) Ayrıca bu tavrın sebebi ile düşük alabilirsin bu hafta çünkü şarkın kötü. Algı yapasım geldi.:A

@EFE UYSAL benim has adamım öyle bir şey teklif dahi etme.:)) Ayrıca bu tavrın sebebi ile düşük alabilirsin bu hafta çünkü şarkın kötü. Algı yapasım geldi.:A
Tabi o da bana karşı ya has adamın olur senin :A Bütün antilere inat ilerleyişimizi sürdüreceğiz :A Ayrıca şarkım da gayet güzel milletin kafasını bulandırma :bağır:

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra :A @Çiğdem-
Bizi kandıracağını ssnıyor böyle yaparak mağdur olacak ve oy toplayacak :A
Biz her zaman adaletten yanayız, sevmediği sanatçıya zorla yüksek verecek değil ya :A
masacreden ciddi şekilde bir şikayet var @Bully ve @EFE UYSAL oyları sayılmasın bana komplo kıuruyorlar diyor @destere ne der bakalım ayoll tam adamını hakim yaptım bende
.A :A :A

masacreden ciddi şekilde bir şikayet var @Bully ve @EFE UYSAL oyları sayılmasın bana komplo kıuruyorlar diyor @destere ne der bakalım ayoll tam adamını hakim yaptım bende
.A :A :A
@destere ye güvenirim bu konularda adildir :A Geçen gün @Dosi nin yarışmasında kural değişikliğine karşı çıkıyordu mesela haksızlığa gelemeyen bir arkadaşımızdır kendisi :bhr:

destere bak o kadar övdüm seni ha ona göre :A