MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully

Olabilecek diğer şarkılara baktım da en mantıklısı bu gibi duruyor. Bully senden en azından orta halli bir puan gelmeli
Çiğdem genelde iyi veriyor zaten çok düşük puanlar da kullanmıyor
Düzenli iyi puanlar veren adamlara da kullandırttık mı atlatırım ben bu haftayı ya inanıyorum

1 puanım hazır şimdiden

daha @MasacRE- şarkısını belirlemeden puanım belli diyorsun cnm

Çiğdem böylelerinin verdiği puanları kabul etmeyelim lütfen
@sokak sanati da konuşup duruyor ama puanı öyle vermiyormuş en azından bu yine 1 verirse kasıtlı olarak veriyor demektir geçersiz sayılsın bu arkadaşın puanı

@EFE UYSAL Oyunu saymayalım diyor feridun bey

@EFE UYSAL Oyunu saymayalım diyor feridun bey

Bak sunucu sensin, bir usülsüzlük görürsen müdahele etmelisin yani
Geçen hafta söz ver ile 4. olduk bu yine 1 puan verdi. Bu hafta da öyle bir şey yaparsa kasıtlı yapıyor demektir müdahele edilmesi gerekir

Ben Bu Şarkı Benim'i bileğimin hakkıyla kazanıp 3 ay boyunca müzik adamı etiketini taşıma hakkına sahip olmuşum, zamanım ne zaman biterse o zaman bırakırım

Niye birine kaptırayım durup dururken
Buranın ödülü ayrıymış, @Çiğdem- de en güzel ödülü verecektir zaten kazanana

Beğenmiyorum zorlamı yüksek puan vericem

eşşek kadar adamlarsınız konusun anlasın ayoll öğretmene şikayet eden öğrenci gibi oldunuz

Yürü be kardeşim arkandayım
@MasacRE- algı yapıp ona yüksek vermeni sağlamanı çalışıyor, gelme bu oyuna sakın

Ben hele bir Efe'nin vereceği 1 puanla eleneyim siz o zaman görürsünüz algıyı

Ben hele bir Efe'nin vereceği 1 puanla eleneyim siz o zaman görürsünüz algıyı
Ona yüksek vermem zaten beğenmiyorum Düzbatanı benden yine düşük alır

Ona yüksek veren ölsün
Yürü be kardeşim arkandayım
@MasacRE- algı yapıp ona yüksek vermeni sağlamanı çalışıyor, gelme bu oyuna sakın
aaa şimdi alnında müzik adamı yazan birisi efe haklı diyor ne diyeyim ben cnm

Elenmezsem Git haftaya
ki bence çok güzel şarkı niye küçümsüyon

Biz her zaman adaletten yanayız, sevmediği sanatçıya zorla yüksek verecek değil ya

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra
@Çiğdem-

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra
@Çiğdem-
Efe şakasına 1 verecem diyor, belki beğendiği şarkına yüksek verecek
Ama sen algı yapmaya çalışıyorsun, öncekilerde düşük aldın diye, biz buna karşıyız

Efe şakasına 1 verecem diyor, belki beğendiği şarkına yüksek verecek
Ama sen algı yapmaya çalışıyorsun, öncekilerde düşük aldın diye, biz buna karşıyız
Bizi kandıracağını ssnıyor böyle yaparak mağdur olacak ve oy toplayacak