MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully :A

Bana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyemem :A

Nakarat belli bir hisse sokuyor ama geçen haftaki gibi hit bir şarkı da değil :A

Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta :A

@Tolstoyevski harika atmış şarkıma, hain planları var sanırım yine benim hakkımda :(

Olabilecek diğer şarkılara baktım da en mantıklısı bu gibi duruyor. Bully senden en azından orta halli bir puan gelmeli :A Çiğdem genelde iyi veriyor zaten çok düşük puanlar da kullanmıyor :A Düzenli iyi puanlar veren adamlara da kullandırttık mı atlatırım ben bu haftayı ya inanıyorum :A

1 puanım hazır şimdiden :A

daha @MasacRE- şarkısını belirlemeden puanım belli diyorsun cnm :A :A :A

Çiğdem böylelerinin verdiği puanları kabul etmeyelim lütfen :A @sokak sanati da konuşup duruyor ama puanı öyle vermiyormuş en azından bu yine 1 verirse kasıtlı olarak veriyor demektir geçersiz sayılsın bu arkadaşın puanı :A

Olabilecek diğer şarkılara baktım da en mantıklısı bu gibi duruyor. Bully senden en azından orta halli bir puan gelmeli :A Çiğdem genelde iyi veriyor zaten çok düşük puanlar da kullanmıyor :A Düzenli iyi puanlar veren adamlara da kullandırttık mı atlatırım ben bu haftayı ya inanıyorum :A

Çiğdem böylelerinin verdiği puanları kabul etmeyelim lütfen :A @sokak sanati da konuşup duruyor ama puanı öyle vermiyormuş en azından bu yine 1 verirse kasıtlı olarak veriyor demektir geçersiz sayılsın bu arkadaşın puanı :A
@EFE UYSAL Oyunu saymayalım diyor feridun bey :A :A :A

Zaten beni bağlayan pek bir şey yok, şampiyonluk adayı olarak Zeki Müren i gördüğüm için @mrt-06 neden hayır desin diye düşündüm :A

Hodri meydan dedik, ben yokum kendi işinize bakın dedin, halbuki Emre Altuğ gibi Yalın ve Gökhan Türkmen den çok daha güçlü ve başarılı bir sanatçıyla yarışan adamdan reste rest beklerdik. :A
Ben Bu Şarkı Benim'i bileğimin hakkıyla kazanıp 3 ay boyunca müzik adamı etiketini taşıma hakkına sahip olmuşum, zamanım ne zaman biterse o zaman bırakırım :A

Niye birine kaptırayım durup dururken :A Buranın ödülü ayrıymış, @Çiğdem- de en güzel ödülü verecektir zaten kazanana :A

Beğenmiyorum zorlamı yüksek puan vericem :F

eşşek kadar adamlarsınız konusun anlasın ayoll öğretmene şikayet eden öğrenci gibi oldunuz :A :A :A

Yürü be kardeşim arkandayım :A @MasacRE- algı yapıp ona yüksek vermeni sağlamanı çalışıyor, gelme bu oyuna sakın :A

Ben hele bir Efe'nin vereceği 1 puanla eleneyim siz o zaman görürsünüz algıyı :A

Ben hele bir Efe'nin vereceği 1 puanla eleneyim siz o zaman görürsünüz algıyı :A
Ona yüksek vermem zaten beğenmiyorum Düzbatanı benden yine düşük alır :A

Ona yüksek veren ölsün :A
Yürü be kardeşim arkandayım :A @MasacRE- algı yapıp ona yüksek vermeni sağlamanı çalışıyor, gelme bu oyuna sakın :A
aaa şimdi alnında müzik adamı yazan birisi efe haklı diyor ne diyeyim ben cnm :A :A :A

İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem :A Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. ss

Tek Başına'ya mecbur iyi verecez mesela :(

Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydın :A
Elenmezsem Git haftaya :A ki bence çok güzel şarkı niye küçümsüyon :A

Biz her zaman adaletten yanayız, sevmediği sanatçıya zorla yüksek verecek değil ya :A

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra :A @Çiğdem-

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra :A @Çiğdem-
Efe şakasına 1 verecem diyor, belki beğendiği şarkına yüksek verecek :D Ama sen algı yapmaya çalışıyorsun, öncekilerde düşük aldın diye, biz buna karşıyız :A