MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Çokta garanti şarkı gibi gelmedi bana ama kullanlabilir müziği sözleri falan hoş gibi birde müzik adamımız değerlendirsin @Bully
Bana idare eder bir şarkı gibi geldi, kötü de diyemem iyi de, Aşık Veysel'i geçer mi ona da bir şey diyemem

Nakarat belli bir hisse sokuyor ama geçen haftaki gibi hit bir şarkı da değil

Evet ben de o müziği değerlendirdim baya recapta

@Tolstoyevski harika atmış şarkıma, hain planları var sanırım yine benim hakkımda

sen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll

sen 3-4 ver diye harika atmıştır @Tolstoyevski sana kendisi 2 vericek 3 bile alsam kardır diye dşünüyor sanırım 1 ver sen karlı çık ayoll
İhtiyarın şarkısını görmeden bir şey diyemem
Ama 1 şarkı dışında bildiğim şarkıları kaldı hep Erkin'in, illa ki iyi verecez arada. ss

Tek Başına'ya mecbur iyi verecez mesela

Sık dinlerdim bir zamanlar, keşke Git'i önce kullanaydın

Bana hodri meydan dedi görecek gününü
Sil sil alıntıları da sil böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda
@EFE UYSAL @MasacRE- senin bildiğin ezik masacre değil artık ayoll final hedefi var gururlu son sıralara aıtlan bir masacre vardı diyecek

Sezon çok dengeli gidiyor hepsininde şansı var bence bu sezon garanti bir şampiyon adayı yok ilk defa
Şampiyon olan @Bully nin Müzik Adamı kemerini elinden alacak değil mi?
Öyle kuru kuruya şampiyonluk tat vermez, ödül önemli malum.

Arkadaşım sen kendi ödülüne bak, benimkinden sana ne

Hem @mrt-06'nın sana tamam diyeceğine inanıyor musun gerçekten

Zaten beni bağlayan pek bir şey yok, şampiyonluk adayı olarak Zeki Müren i gördüğüm için @mrt-06 neden hayır desin diye düşündüm

Hodri meydan dedik, ben yokum kendi işinize bakın dedin, halbuki Emre Altuğ gibi Yalın ve Gökhan Türkmen den çok daha güçlü ve başarılı bir sanatçıyla yarışan adamdan reste rest beklerdik.