bildirimlere bakmaya baslamadım bakıcam birazdan sen oy yollakız ikiz sapıklar etiketlerinize bakınsonra sevişirsiniz mesajlarla
bildirimlere bakmaya baslamadım bakıcam birazdan sen oy yollakız ikiz sapıklar etiketlerinize bakınsonra sevişirsiniz mesajlarla
senin profilindekinin kankasını öldürmüşler oh olsun sanaköseme etiketlediysen gelmeyeyim
aaa @destere büyüyünce böylemi olucak 😱😱😱senin profilindekinin kankasını öldürmüşler oh olsun sanakız @Çiğdem- desterenin fotodaki sevimliliğine bakma gerçeği bu resimdeki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 55062
kız daha ne k büyüyecek okyanusu mu taşırsın
alakası yok bu mors değilmi yada deniz beygiri falandı bunun adısenin profilindekinin kankasını öldürmüşler oh olsun sanakız @Çiğdem- desterenin fotodaki sevimliliğine bakma gerçeği bu resimdeki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 55062
seni kandırıyor topaç emre
Kıskançlığınızda boğulun biz sıvacılarbu hafta stres yaşıyor @Bullygidip öyle şarkı seçmişki amatörler ondan daha iyi söylüyor yani bu durumda ortalığı ters pandiklerle boğmasa iyidir
sen nereye etiketledin ben hala etiketi arıyorumkız daha ne k büyüyecek okyanusu mu taşırsın
inşallah diyelimKıskançlığınızda boğulun biz sıvacılar
Aşık Veysel Düzbitki'yi elediğinde iyi gülecem bu hafta
İzle tabii ablacım iki muhteşem sesAnemm Mustafamm emre ile düet mi yapmuşş bilmiyordum he izlerim şimdi
oylarımı kullandım hrkese başarılar
İzle tabii ablacım iki muhteşem ses
Az önce Chucky falan çıkardılar sıvadılar yine ortalığı@EFE UYSAL babam izliyor senin goril erdi beyaz tvdeki böğüren adamların programında bakıyormusun@Bully
Ben işimi biliriminşallah diyelimaşık veysel haricinde bişey deseydin ağaçkakanı bende desteklerdim
Fenerli formalı bir adam o cnmAz önce Chucky falan çıkardılar sıvadılar yine ortalığı
Erdi dikkatimi çekmedi dikkatli izlemiyordum zaten
Şimdi gördüm reklam dönüşüFenerli formalı bir adam o cnm
dün akşamda geldi bu chuck korktum karanlık ta gösterdiler kahkaha falan atıyordu
hiçte izlemedim sırf korku izlemem çünkü ama izlesemmi acaba merak ettim filmini
genelde babam futbol programı izlerken uzaylı gibi hissediyordum kendimi türkçe söylüyorlar ama anlamıyordum ama bu beyaz tvdeki adamları izlerken bende hosuma gidiyor aa yine birşey anlamıyorum ama onlarda futboldan anlamıyorlar sanırım hayvan gibi böğürüyorlar affedersin hayvanlar diyoruz biz onlara evdeŞimdi gördüm reklam dönüşüTam yerini bulmuş
Ben de izlemedim, korku benim de tarzım değildir fazlaOlmazsa izleriz bi ara
Üzüm Şarkısı çok popüler bir şarkı güveniyorum@denizz19 son haftalarda benim dediğimin tersi seçim yapıyorsun.. Son 2 haftadır düşüştesin toplamlarda..
Geçen haftakine de güveniyordun.Üzüm Şarkısı çok popüler bir şarkı güveniyorum
@MasacRE- DE gözünü aşık veysele dikti ama gö zünü aşık veysele dikenler nalları dikiyor son haftalar bakalım @MasacRE- de yeni kurban olucakmı ayollinşallah diyelimaşık veysel haricinde bişey deseydin ağaçkakanı bende desteklerdim
zamanında sanatçıyı yanlış seçmiş diyorum br türlü kabul etmiyor@denizz19 son haftalarda benim dediğimin tersi seçim yapıyorsun.. Son 2 haftadır düşüştesin toplamlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?