MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

köseme etiketlediysen gelmeyeyim :)
senin profilindekinin kankasını öldürmüşler oh olsun sana:A kız @Çiğdem- desterenin fotodaki sevimliliğine bakma gerçeği bu resimdeki gibi:A
C9_bV3AUQAAAbXe.jpg

senin profilindekinin kankasını öldürmüşler oh olsun sana:A kız @Çiğdem- desterenin fotodaki sevimliliğine bakma gerçeği bu resimdeki gibi:A
Ekli dosyayı görüntüle 55062
alakası yok bu mors değilmi yada deniz beygiri falandı bunun adı :) oysa benim fotodaki fok balığı yani en sevimli sempatik şeylerdendir kendileri :)

aaa @destere büyüyünce böylemi olucak 😱😱😱
seni kandırıyor topaç emre :) deniz danasını fok diye yutturmaya çalışıyor :) hep bunlar bilgi eksikliği işte :)

Az önce Chucky falan çıkardılar sıvadılar yine ortalığı :A

Erdi dikkatimi çekmedi dikkatli izlemiyordum zaten :D
Fenerli formalı bir adam o cnm :F

dün akşamda geldi bu chuck korktum karanlık ta gösterdiler kahkaha falan atıyordu :F
hiçte izlemedim sırf korku izlemem çünkü ama izlesemmi acaba merak ettim filmini :A

Fenerli formalı bir adam o cnm :F

dün akşamda geldi bu chuck korktum karanlık ta gösterdiler kahkaha falan atıyordu :F
hiçte izlemedim sırf korku izlemem çünkü ama izlesemmi acaba merak ettim filmini :A
Şimdi gördüm reklam dönüşü :D Tam yerini bulmuş :F

Ben de izlemedim, korku benim de tarzım değildir fazla :A Olmazsa izleriz bi ara :A

Şimdi gördüm reklam dönüşü :D Tam yerini bulmuş :F

Ben de izlemedim, korku benim de tarzım değildir fazla :A Olmazsa izleriz bi ara :A
genelde babam futbol programı izlerken uzaylı gibi hissediyordum kendimi türkçe söylüyorlar ama anlamıyordum ama bu beyaz tvdeki adamları izlerken bende hosuma gidiyor aa yine birşey anlamıyorum ama onlarda futboldan anlamıyorlar sanırım hayvan gibi böğürüyorlar affedersin hayvanlar diyoruz biz onlara evde :A :A :A kavgaları güzel oluyor :F