MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Recap klipli elticim. :A

@Tolstoyevski ben sana demiştim. :A
daha recebi kontrol etme şansım olmadı :)

Düzelir düzelir sen bol bol dinle şarkıları yine benim şarkımın güzel olduğunu görüp hakettiğim gibi güzel bir puan vereceksindir zaten sana güveniyorum :A
zaten recebi huzurlu ve mülayim (@Dosi gibi :) ) bir zamanımda dinleyeceğim öyle son kararımı vereceğim yani ortamla birlikte değerlendirmemde değişecektir ama ilk izlenimim çok pis :)

Son düzenleme:
Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım. :):)
klipli gelmeyi bir türlü beceremedi görümcek yine sıvamış :)

hogathanın yan etkisi daha fazla olur, yani hatır işlemez bende :) yanlış seçimin mirket in hanesine eksi olarak yansıyacağından emin olabilirsin :)

klip niye parçalı bulutlu:) kararsız bir klip seçmişsin nasıl olsa battı balık yan gider demişsin sanırım uğraşmaya değmez nede olsa :)

uğursuz baykuş konuşmuş yine :) kim hakkında olumlu yorum yaptıysa o hafta o şarkıcı gitmiştir:) dikkatli ol @turkuazz :))
aaa sen bunun algısına kapılma sakın @OzaN :A

racap gayet güzel @destere nin derdi başka videoda ilk 1 dakıkasında yatan kırmızı gecelikli kadını görmediği için dün akşmkı düşüncesi değişmiştir :A :A :A

klipli gelmeyi bir türlü beceremedi görümcek yine sıvamış :)

hogathanın yan etkisi daha fazla olur, yani hatır işlemez bende :) yanlış seçimin mirket in hanesine eksi olarak yansıyacağından emin olabilirsin :)

klip niye parçalı bulutlu:) kararsız bir klip seçmişsin nasıl olsa battı balık yan gider demişsin sanırım uğraşmaya değmez nede olsa :)

uğursuz baykuş konuşmuş yine :) kim hakkında olumlu yorum yaptıysa o hafta o şarkıcı gitmiştir:) dikkatli ol @turkuazz :))

Artık @EFE UYSAL 'ıda yanıma aldım. Hayatını kaydırırım bak benimle düzgün konuş.:A

Bu hafta aşık veyselin kurbanı kim olacak bakalım ayoll son haftalarda aşık veyseli elelim nasılsa diyenler eleniyor hep :A :A :A

Ben daha oy vereceğim yaa.:( Yarın akşam veririm belki:( :A
İçimden Murat Dalkılıç elenecek diyor. Neyle geldi o. İyi gelmediyse geçen hafta final puanı aldı bu hafta elendi iyi bi kaos ortamı olur.:A

Hadi hadi, elemeye gücümüz yetmiyor demiyorsunuz da :A

Benim kudretimi sınama. Pişman olursun.:A Sen niye elenmedin cidden.s.s Neyse senden önce elenmesi gerekenler var. Sıranı bekle. beni gaza getirip erken elenmek istiyorsan nafile.:A

Ben daha oy vereceğim yaa.:( Yarın akşam veririm belki:( :A
İçimden Murat Dalkılıç elenecek diyor. Neyle geldi o. İyi gelmediyse geçen hafta final puanı aldı bu hafta elendi iyi bi kaos ortamı olur.:A

Benim kudretimi sınama. Pişman olursun.:A Sen niye elenmedin cidden.s.s Neyse senden önce elenmesi gerekenler var. Sıranı bekle. beni gaza getirip erken elenmek istiyorsan nafile.:A
aaa yarın akşam oylarsın cnm yeterki son güne bırakma :A

murat kötü gelmiş @MasacRE- yine kurtulur inş ayoll elenirse üzülürüm :A

aaa sen bunun algısına kapılma sakın @OzaN :A

racap gayet güzel @destere nin derdi başka videoda ilk 1 dakıkasında yatan kırmızı gecelikli kadını görmediği için dün akşmkı düşüncesi değişmiştir :A :A :A
zaten en güzel kısmıda kırmızılı kadının olduğu yerdi onu çıkmış geriye bişey kalmamış mirketin nesini seyredeceğiz :)

Bu hafta aşık veyselin kurbanı kim olacak bakalım ayoll son haftalarda aşık veyseli elelim nasılsa diyenler eleniyor hep :A :A :A
inşallah @sokak santi elenir ne diyim :) keşke yarışsaydıda kafasında birleri patlatsaydım acayip sinir oldum seçtiğin pis başkana :)

inşallah @sokak santi elenir ne diyim :) keşke yarışsaydıda kafasında birleri patlatsaydım acayip sinir oldum seçtiğin pis başkana :)
Murat kötü gelmişse yazdım buraya elenir.:A Aşık Veysel haftaya gider sonrası belli olmaz.:F
Murat iyiydi bence bu hafta Rafet El Roman kötü gelmiş :A Ama bu sefer Aşık Veysel gider herhalde ya :A
sokak sanatini yarışmacı yapmamak için başkanlığa aldım ayoll :A :A :A

@MasacRE- ye sahip çık bu hafta çok önemli :A

Murat iyiydi bence bu hafta Rafet El Roman kötü gelmiş :A Ama bu sefer Aşık Veysel gider herhalde ya :A

Şarkıları görmedim ama Çiğdem kötü gelmiş dediyse vardır bi bildiği.:A
Rafet El Roman bu şarkı ile iyi tepkiler almıştı 2-3 hafta paylaştığında. Elenmez bence.:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan