MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Haklısın ablacım mesela Yıldız Tilbe @xemrexxx ile süper bir uyum yakalamıştı. :A

Canım kardeşim nasıl da bizim fikirlerimize önem veriyor. :love1:

Emre iyidir ya sesi çok naif insanı dinlendiriyor mesela Mehmet Erdem'i dinlerken şu adam balgamını atsa da bitse şarkı diyorum. :A

Haftaya Huysuz ve Tatlı Kadınla geliyorum Zeki yorumu da çok güzel. :)
2 değerli arkadaşım beğenmeyince seçmedik tabii, Rafet şampiyon da olsa canınız saolsun sizin :A

Tam yoruma harika atacaktım ki Mehmet Erdem yorumun kahkaha attırdı gülmek zorunda kaldım :F

@mrt-06 şampiyon olsa sevinirim bu sezon karşısınada maskotumuz @MasacRE- yi atarız @destere hangisine vericek şaşırır ayoll :A :A :A
Maskotların final gördüğü nerde görülmüş, bir yere kadar kullanıp şutlarsın işte çaktırma :A

Artık birinci olmam lazım dalga geçiyorlar benle. :T Geçenlerde @Doğu aga bir defa da sen birinci ol hep Bully Deniz birinci oluyor şeklinde bir mesaj yazmıştı 9 güldürdü almış. :T
HHAHAH aaa seninde şampiyonluğun var 1 tanede olsa cnm asıl benim yok emekliye ayrıldım :A :A :A

2 değerli arkadaşım beğenmeyince seçmedik tabii, Rafet şampiyon da olsa canınız saolsun sizin :A

Tam yoruma harika atacaktım ki Mehmet Erdem yorumun kahkaha attırdı gülmek zorunda kaldım :F

Maskotların final gördüğü nerde görülmüş, bir yere kadar kullanıp şutlarsın işte çaktırma :A
Cansın. :bhr:

İşte bu yüzden her hafta 1 veriyorum Mehmet'e. :A

HHAHAH aaa seninde şampiyonluğun var 1 tanede olsa cnm asıl benim yok emekliye ayrıldım :A :A :A
Bu Şarkı Benim'de gördük en iyi şarkılarla bile istediğin puanı alamadın, emekli olman iyi oldu yani. :A

Cansın. :bhr:

İşte bu yüzden her hafta 1 veriyorum Mehmet'e. :A

Bu Şarkı Benim'de gördük en iyi şarkılarla bile istediğin puanı alamadın, emekli olman iyi oldu yani. :A

aaa evet @Bully bizim fikirlerimize her konuda önem veriyor sağolsun ama bizde onun fkirlerine önem veriyoruz tabi başka etkenleri saymazsak birebir kendi açımızdan kişişel olarak bir tartışmaya girmedik henüz :bhr::bhr::bhr:

hahah aaa sen hastalığımda oklavamın tadını u nutmuşsun fazla salmışsın kendini ayoll bir hatırlatmak gerekiyor :A :A .A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

rafet ile o heyecanı duymayacağın kesindi belkide şuan yarışmadan biraz piskolojik olarak kopmuş bile olabilirdin :A ms nin büyüsü zevk aldığın kişiyle yarısınca ortaya çkıyor parasız önemsiz bir yarışma ama elenince ölüyormuş kadar üzülüyoruz zaman zaman bu duyguyu hepimiz tattık :A :A :A
bunu son oy yollama tarihi ne zamandı hogatha :)

şerlok diye bir arkadaş avrdı o da ağaçkakan hastasıydı sanırım ondanda oy kapsın @MasacRE- yoksa aşık veysele kurban gidecek:) bizden ümidi kesebilir bu hafta :)
Hhahah en son senin oyun hesaplanıyor aşık veyseli yine kurtarıp @MasacRE- ninmi başını yakıcaksın acaba :A :A :A

Artık birinci olmam lazım dalga geçiyorlar benle. :T Geçenlerde @Doğu aga bir defa da sen birinci ol hep Bully Deniz birinci oluyor şeklinde bir mesaj yazmıştı 9 güldürdü almış. :T

Oyy ben kıyamam sana atacanım benim @Bully çok şampiyon oldu benim favorilerim sen @denizz19 birde @turkuazz üçünüzden biri olursunuz inşallah :D:D

@MasacRE- gariban gariban bekliyor @MEnes yine hainlik yapmaz umarım çocuğun sizden başka tutunucak dalı yok zaten :A :A :A

şerlok diye bir arkadaş avrdı o da ağaçkakan hastasıydı sanırım ondanda oy kapsın @MasacRE- yoksa aşık veysele kurban gidecek:) bizden ümidi kesebilir bu hafta :)

Ben sıvacı arkadaşlarıma da zevklerine de güveniyorum :A @MEnes de @destere de oyunu gönderip Feridun'a güzel puanlar verecektir :D

Bir de @Sherlock @FaJi sizin de mutlaka oy göndermeniz lazım siz kaliteden anlıyorsunuz sizlere güveniyorum bakın bu hafta çok kritik lütfen oy gönderin:A