MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta Emir Kozcuoglu'nun şanına yakışır oy vereceğim. Yani Tam puan yok kimseye.
Emir olsa napardı diye düşünüp oy verecek ve yorumlayacağim..

Fiziği şuan çok iyi düzeyde ve Federeri yerin dibine gömdüğü maçları unutmuyoruz
İşte Federeri yendiği maçlar gençliğindeydi o eski günlerine dönemez artık maksimum 2 grand slam daha kazanıp tenis hayatına veda eder

İşte Federeri yendiği maçlar gençliğindeydi o eski günlerine dönemez artık maksimum 2 grand slam daha kazanıp tenis hayatına veda eder
Federercinin böyle temennide bulunması normal ve avutması ama tek gerçek tenisin 1 numarası Rafa Nadal!!!

36 yaşına geldiğinde tenis hayatının devam edeceğini bile sanmam oyunu çok fiziğe dayalı bu yaştan sonra devamlı düşecektir Federer'i de geçemez
tenisten laf açılmışken bahsedecek ne güzel şeyler varken? federer neyin nesi yani öyle bir ortam yaratıyorsunki insanın seni desteklediğine bin pişman olası geliyor

@destere şamar oğan ederim seni totona geçiririm
kızı rahat bırak yoksa seni yoksa seni top misali 90a gömerim bir daha konuşamazsın
tenisten laf açılmışken bahsedecek ne güzel şeyler varken? federer neyin nesi yani öyle bir ortam yaratıyorsunki insanın seni desteklediğine bin pişman olası geliyor
hhaha aa yok okadarda kıyamam @destere me yazık ayoll

ben yatayım artık sütümü içip
@MasacRE- Yİ şıkıştırmaya devam @sokak sanati

at güzelmiş

kız güzelmiş

kız güzelmiş

şarkı güzelmiş diyeceğim hiçbişeye rastlamadım
yine eli boş döndük bu işten, neyse artık haftaya bakalım yeni şarkılarda ne çıkacak

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Yarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.

en son yaptigimiz listede belki en zayifini 8 hafta ama bir ara onu paylasinca erken geliyorsun demislerdi

artik harika sarkilar kaldi bence. forum pek hakkini vermiyor ama bakalim

belki bu hafta tam puanimi alabilir. 1 baska sarkiyi daha begendim. ikisini kiyaslamam gerekiyor recapta

Yarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.

konukların resimleri güncellenmiş daha iyi olmuş

Belli bi nüfusumuz var onu kullandım😛

Finale çıkarsak emeğin büyük. Bekliyorum heyecanla sonucu.

videoyu begenip dinlememistim şimdi dinledim.
Hep slowu beğendigimi söylerler ama böyle hareketli güzel şarkılara nasıl kayıtsız kalabilirim
listem allak bullak olacak belli
ilk 5 garanti