La sen hala bizim grubu dağtabileceğini mi sanıyon ciddi ciddi
Ben değil kudretli moderetor @EFE UYSAL yapacak.
La sen hala bizim grubu dağtabileceğini mi sanıyon ciddi ciddi
Fiziği şuan çok iyi düzeyde ve Federeri yerin dibine gömdüğü maçları unutmuyoruz36 yaşına geldiğinde tenis hayatının devam edeceğini bile sanmam oyunu çok fiziğe dayalı bu yaştan sonra devamlı düşecektir Federer'i de geçemez
Sonunu görüyorum şuan çok açıklıKudretini yesinler onun
İşte Federeri yendiği maçlar gençliğindeydi o eski günlerine dönemez artık maksimum 2 grand slam daha kazanıp tenis hayatına veda ederFiziği şuan çok iyi düzeyde ve Federeri yerin dibine gömdüğü maçları unutmuyoruz
Federercinin böyle temennide bulunması normal ve avutması ama tek gerçek tenisin 1 numarası Rafa Nadal!!!İşte Federeri yendiği maçlar gençliğindeydi o eski günlerine dönemez artık maksimum 2 grand slam daha kazanıp tenis hayatına veda eder
ama bu şarkıda fena değil yani sadece görüntülerle alakalı değil
aaa sus beee @EFE UYSAL ŞUNA BİR TEKME AT ayoll ben yorulmıyayımama bu şarkıda fena değil yani sadece görüntülerle alakalı değilbirde gencüse demese daha iyi olacaktı
tenisten laf açılmışken bahsedecek ne güzel şeyler varken? federer neyin nesi yani öyle bir ortam yaratıyorsunki insanın seni desteklediğine bin pişman olası geliyor36 yaşına geldiğinde tenis hayatının devam edeceğini bile sanmam oyunu çok fiziğe dayalı bu yaştan sonra devamlı düşecektir Federer'i de geçemez
@destere şamar oğan ederim seni totona geçiririmaaa sus beee @EFE UYSAL ŞUNA BİR TEKME AT ayoll ben yorulmıyayım
@destere şamar oğan ederim seni totona geçiririmkızı rahat bırak yoksa seni yoksa seni top misali 90a gömerim bir daha konuşamazsın
hhaha aa yok okadarda kıyamam @destere me yazık ayolltenisten laf açılmışken bahsedecek ne güzel şeyler varken? federer neyin nesi yani öyle bir ortam yaratıyorsunki insanın seni desteklediğine bin pişman olası geliyor
at güzelmiş
kız güzelmişBu haftaki şarkımız yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören "Üzüm" olacak. Herkese bol şans. Umarım beğenilir.
@Bully @mrt-06 @vadikızı @OzaN @Mr.At @batuhankaralar @MasacRE- @Tolstoyevski @turkuazz @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @berkann @MEnes @Doğu @cookies @Sherlock @dreamy @EFE UYSAL @Billy Kane @mesmeso61 @Dosi @xemrexxx @ozmoturk @Maskeli Fedai @FaJi @Tzira
Herkese başarılar diliyorum @Çiğdem- şimdiden emeğine sağlık cnm
Murat Dalkılıç diyor ki :
Son sözüm kalmadı söyleyecek sana
Sadece birkaç küçük sitem
Belki onlar da eriyip gidecek
Mutlu olduğunu bilsem
Göz görmeyince gönül katlanır derler
Ondan biraz uzak olsam yeter
Ama hiç yalnız bırakmaz anılar
Çünkü en çok mesafeyi severler
Ben birkaç parça anıyla sarhoş oldum bugün
Ve mutluluğum kaldı dağlar ardında Çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Sen çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda
Şimdi hiç gücüm yok sana geri dön demeye
Çünkü ayrılık vardı sözlerinde
Hem zaten başkasını bulmuşsundur
Hakkım yok rahatsız etmeye
@destere@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61@berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
recap:0:24-1:40
bu hafta beni affedermisin diyoruz tüm yarışmacılara başarılar
Yarışmacılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @batuhankaralar @vadikızı @OzaN @denizzz19
@MasacRE- @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @Dosi @Sherlock @FaJi @berkann @EFE UYSAL @Tzira @dreamy @Doğu @mesmeso61 @Billy Kane
@tolgab
konukların resimleri güncellenmiş daha iyi olmuşYarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.
Yarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.
konukların resimleri güncellenmiş daha iyi olmuş
en son yaptigimiz listede belki en zayifini 8 hafta ama bir ara onu paylasinca erken geliyorsun demislerdi
artik harika sarkilar kaldi bence. forum pek hakkini vermiyor ama bakalim
belki bu hafta tam puanimi alabilir. 1 baska sarkiyi daha begendim. ikisini kiyaslamam gerekiyor recapta
videoyu begenip dinlememistim şimdi dinledim.Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın Her Gece'nin ardından ikinci şarkısı olan, Mirkelam denilince 90'lar denilince akla ilk gelen şarkılardan olan: "Tavla"
Tam puanlarınıza talibiz, pek eğlenceli olan klibini de izlemenizi öneririm.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?