Ablam demek istedin sanırım çünkü abla olan sensin![]()
Ablam demek istedin sanırım çünkü abla olan sensin![]()
![]()
rihanna hayranı kimilerinin sevdiği kimilerinin çekindiği kimilerinn küs olduğu kimilerin sevgilisi olduğu değerli jüri üyesinin oyları![]()
@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 4
Kazım koyuncu - 5
Aşık Veysel - 5
Mehmet Erdem - 6
Feridun - 7
Mirkelam - 7
Murat Dalkılıç - 8
Rafet El Roman - 8
Zeki Müren - 9
Erkin Koray - 9
Emre Altuğ - 11
@OzaN @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @MasacRE- @Bully @Billy Kane @MayısKralı @vadikızı
Bunu eller anlamaz, sanaa ihtiyacımm var@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları
@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum
@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.
@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var
@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı![]()
oy yolla 😡 kaderler elinde
Harika tuşuna bastım yetmez mi?Ne odunsunuz sana tam puan verdim @OzaN, sana da 8 puan verdim @Tolstoyevski, insan bir teşekkür eder.![]()
Bence de uğraşma kendini değerli hissetmesin o hala forumun istenmeyen tüyü![]()
Çok teşekkürler @sokak sanati.![]()
rihanna hayranı kimilerinin sevdiği kimilerinin çekindiği kimilerinn küs olduğu kimilerin sevgilisi olduğu değerli jüri üyesinin oyları![]()
@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 4
Kazım koyuncu - 5
Aşık Veysel - 5
Mehmet Erdem - 6
Feridun - 7
Mirkelam - 7
Murat Dalkılıç - 8
Rafet El Roman - 8
Zeki Müren - 9
Erkin Koray - 9
Emre Altuğ - 11
@OzaN @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @MasacRE- @Bully @Billy Kane @MayısKralı @vadikızı
Ben de seni sevmiyorum artık.@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları
@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum
@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.
@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var
@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı![]()
Büyük harfle yazaym okumakta zorlandın isee BEN DENİZİN HER YORUMUNA GÜLERİM KOMİK olduğu için bir daha yazayım KOMİK anladınmı![]()
Forumumuzun hippisi desinHer şey süper gidiyordu da değerli jüri başkanı deseydin daha iyiydi.![]()
Tamam yarışmadan sonra yollarım iyi gidiyorum bu hafta heyecan yaptımoy yolla 😡 kaderler elinde![]()
Bence @sokak sanati nin oyları kabul edilmemeli ilk sıradaki ve son sıradakine kafadan oy atıyor.![]()
Onun kendisini de kabul etmiyoruz Zaten forumda zaten varsın burda varlık göstersinBence @sokak sanati nin oyları kabul edilmemeli ilk sıradaki ve son sıradakine kafadan oy atıyor.![]()
Yarışmanın ilk haftasından beri Mirkelam'ın bir şarkısı var çok seviyordum diyordum ama bir türlü hatırlayamadım şimdi paylaşınca hatırladım ve hemen indirdim. Eskiden çok severdim bu şarkıyı. Sık sık Kral TV'de klibi yayınlanırdı hey gidi günler.Harika tuşuna bastım yetmez mi?
İyi müzik zevkin olduğu için teşekkür etmem saçma bence yapılması gerekeni yapmışsın, helal olsun.![]()