MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

When-You-Go-Club-Play-Beyonc%C3%A9.gif

rihanna hayranı kimilerinin sevdiği kimilerinin çekindiği kimilerinn küs olduğu kimilerin sevgilisi olduğu değerli jüri üyesinin oyları :A :A

@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 4
Kazım koyuncu - 5
Aşık Veysel - 5
Mehmet Erdem - 6
Feridun - 7
Mirkelam - 7
Murat Dalkılıç - 8
Rafet El Roman - 8
Zeki Müren - 9
Erkin Koray - 9
Emre Altuğ - 11

@OzaN @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @MasacRE- @Bully @Billy Kane @MayısKralı @vadikızı

Her şey süper gidiyordu da değerli jüri başkanı deseydin daha iyiydi.:A

@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları :A

@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum :pala:

@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.

@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var :A

@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı :X
Bunu eller anlamaz, sanaa ihtiyacımm var :A

Daha var zamanı :A

When-You-Go-Club-Play-Beyonc%C3%A9.gif

rihanna hayranı kimilerinin sevdiği kimilerinin çekindiği kimilerinn küs olduğu kimilerin sevgilisi olduğu değerli jüri üyesinin oyları :A :A

@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 4
Kazım koyuncu - 5
Aşık Veysel - 5
Mehmet Erdem - 6
Feridun - 7
Mirkelam - 7
Murat Dalkılıç - 8
Rafet El Roman - 8
Zeki Müren - 9
Erkin Koray - 9
Emre Altuğ - 11

@OzaN @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @MasacRE- @Bully @Billy Kane @MayısKralı @vadikızı
Çok teşekkürler @sokak sanati. :D

@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları :A

@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum :pala:

@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.

@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var :A

@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı :X
Ben de seni sevmiyorum artık. :ppp:

trabzonspor.svg

Foruma çeşitlilik katan
@mesmeso61 oyları :A

10 Mehmet Erdem - Bülbülüm Altın Kafeste
9 Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz
8 Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yapsana
7 Emre Altuğ - Kapış Kapış
6 Feridun Düzağaç - Söz Ver
5 Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz
4 Zeki Müren - Yıldızların Altında
3 Rafet El Roman - Yana Yakıla
2 Erkin Koray - Gönül Salıncağı
1 Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın
Bu hafta şarkılar çok güzeldi. Neden hepsini
bir anda kullandınız ya? :A

@denizz19 @sokak sanati @vadikızı @Bully @mrt-06 @cookies @OzaN @Billy Kane @Dosi @Tolstoyveski @xemrexxx

Harika tuşuna bastım yetmez mi? :A

İyi müzik zevkin olduğu için teşekkür etmem saçma bence yapılması gerekeni yapmışsın, helal olsun. :D
Yarışmanın ilk haftasından beri Mirkelam'ın bir şarkısı var çok seviyordum diyordum ama bir türlü hatırlayamadım şimdi paylaşınca hatırladım ve hemen indirdim. Eskiden çok severdim bu şarkıyı. Sık sık Kral TV'de klibi yayınlanırdı hey gidi günler. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking