MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

1.Puan Durumu

1 Ferhat Göçer 61

2 Emre Altuğ 53
3 Mirkelam 53

4 Erkin Koray 51
5 Feridun Düzağaç 50

6 Zeki Müren 45
7 Rafet El Roman 41
8 Murat Dalkılıç 40

9 Mehmet Erdem 36
10 Aşık Veysel 31
,
11 Kazım Koyuncu 22

Yorumları alalım?
tumblr_ojddi8b0mi1tirvx3o1_500.gif

@Bully @mrt-06 @denizz19 @vadikızı @Tolstoyveski @MasacRE- @OzaN @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar ozmoturk @Billy Kane
hayret hızlı açıklıyon egona yenik düşmemişsin:A

İkinci başlamışız ama kesin düşecez :A

Murat Dalkılıç yükselecek abla :A @vadikızı

Kazım Koyuncu bu hafta gidebilir :(

Ne odunsunuz sana tam puan verdim @OzaN, sana da 8 puan verdim @Tolstoyevski, insan bir teşekkür eder. :T:

Aramızdaki malum olaydan sonra karşılıklı düşük veririz diye düşündüğüm için sana bir hayli düşük vermiştim, mahçup kaldığım için ne desem bilemedim, kusura bakma haftaya telafi etmeye çalışacağım ama. :)

Kazım Koyuncu tam tahmin ettiğim gibi çok kötü gidiyor. Survivor hata yapmaya gelmiyor, bu hafta yolcu olabilir Kazım Koyuncu :A Ben ise iyi başlamışım final puanına yakın görünüyorum en azından şimdilik :D

Aramızdaki malum olaydan sonra katılımlı düşük veririz diye düşündüğüm için sana bir hayli düşük vermiştim, mahçup kaldığım için ne desem bilemedim, kusura bakma haftaya telafi etmeye çalışacağım ama. :)
Seni test etmek için yapmıştım bana o gün "ben kişiye değil şarkılara puan veriyorum çok şükür" demiştin, maalesef ki oyuna geldin. :)

Herkes eskileri gömmüş ne güzel.:A Yenilik iyidir ama sen benim soruma cevap vermedin.:F

https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-6-sezon-7-hafta-sonuçları.266527/page-4#post-3022516

Şu mesajdan gerçekten bir şey anladığın için mi güldün yoksa sevdiğin kişilerin sanatçılarını sevip yüksek puan verdiğin gibi jest amaçlı mi emoji bastın.😛 (Beyin Yakan cümle.:A)

Senle uğraşmaya değmez umut ama şunu diyim benim @denizz19 gülmediğim mesaj sayısı çok azdır ben her zaman denizin yorumlarına gülerim :D sen öyle düşünmeye devam ett by by sana

Olm ben tek lafımla iki kişiyi ateşledim devam ettirseydim ikiside şimdi çekilmişti kaos maos olmuştu şu an. :A

Seninle alakası yokmuş olayın. Eski vadikızı yok artık o yüzden bu imkansız hale gelmiş.:A
Neyse haftaya rövanş bekliyorum. Çiğdem yatakta zaten kesin kalkmaz 8. Hafta da bizde.:A

Senle uğraşmaya değmez umut ama şunu diyim benim @denizz19 gülmediğim mesaj sayısı çok azdır ben her zaman denizin yorumlarına gülerim :D sen öyle düşünmeye devam ett by by sana

Bak çok medeni bir şekilde soruyorum. Gülme amacın neydi ne anladın. Çünkü ben anlamadım.:F
Eski vadikızı mantıklı cevaplar verirdi. Şimdi ki vadikızı korkak her eleştiriden kaçan cinsten olmuş. Uğraşılmıyor bile adam akıllı.:A

@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları :A

@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum :pala:

@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.

@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var :A

@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı :X

When-You-Go-Club-Play-Beyonc%C3%A9.gif

rihanna hayranı kimilerinin sevdiği kimilerinin çekindiği kimilerinn küs olduğu kimilerin sevgilisi olduğu değerli jüri üyesinin oyları :A :A

@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 4
Kazım koyuncu - 5
Aşık Veysel - 5
Mehmet Erdem - 6
Feridun - 7
Mirkelam - 7
Murat Dalkılıç - 8
Rafet El Roman - 8
Zeki Müren - 9
Erkin Koray - 9
Emre Altuğ - 11

@OzaN @denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @MasacRE- @Bully @Billy Kane @MayısKralı @vadikızı
İşte bu oylama kaos çıkartır. :A

Bak çok medeni bir şekilde soruyorum. Gülme amacın neydi ne anladın. Çünkü ben anlamadım.:F
Eski vadikızı mantıklı cevaplar verirdi. Şimdi ki vadikızı korkak her eleştiriden kaçan cinsten olmuş. Uğraşılmıyor bile adam akıllı.:A

Büyük harfle yazaym okumakta zorlandın isee BEN DENİZİN HER YORUMUNA GÜLERİM KOMİK olduğu için bir daha yazayım KOMİK anladınmı :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking