Güzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denirNoldu la @denizz19 , kıskandın mı Mirkelam'ı
Güzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denirNoldu la @denizz19 , kıskandın mı Mirkelam'ı
Bütün hafta Feridun elensin deyip durup üstüne bir de en düşük puanı verince alındım haliyle
Bi an dedim gerçek diyor.@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Neyse sonuçlarda zaten belanı bulmuş olacaksın çok üstüne gitmim.
Başkana verilen 1'leri kınıyorum, @vadikızı 90'larda doğan biri olarak Mirkelam'ı seviyorum, değerini bilelim
@Harunnn60
Hep sen sun, ince ince yolluyorsun
Densizlik yok abartmaGüzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denir
Yok be bu hafta elenmeyeceğim belli git başkasına oyna yemem o numaraları@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Hedef 12. Hafta, sonrasına da az bilinenleriyle şans ararız inşallah.Her Gece, Unutulmaz ve Kokoreç dışında bir şey kalmadı sanırım elinde
Hadi inşallah
Bi an dedim gerçek diyor.
Yok be bu hafta elenmeyeceğim belli git başkasına oyna yemem o numaraları
@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Daha fazla yağ çekmene gerek yok zaten tam puan veriyor.@vadikızı o kadar etkili bir insansın Ki merkez haline gelmişsin herkes seni konuşuyor seni dalgaya almaya çalışan erkek müsveddeleri
Benim kafam rahat valla.Abartmayı seviyorum biliyorsun. Buldum malzemeyi yüklen
Bela konusunda ciddiyim. Bu bela öyle böyle bela değil. Yani açıklanınca göreceksin. Ciddi bir beddua almışsın.
Ben hayatım boyunca yalaka biri olmadım kimseye yaranmaya çalışmadım İşte bu sebeple hep sevildim çünkü hep gerçekçiydimDaha fazla yağ çekmene gerek yok zaten tam puan veriyor.