Güzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denirNoldu la @denizz19 , kıskandın mı Mirkelam'ı![]()
Güzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denirNoldu la @denizz19 , kıskandın mı Mirkelam'ı![]()
Bütün hafta Feridun elensin deyip durup üstüne bir de en düşük puanı verince alındım haliyle![]()
Bi an dedim gerçek diyor.@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Neyse sonuçlarda zaten belanı bulmuş olacaksın çok üstüne gitmim.![]()
Başkana verilen 1'leri kınıyorum, @vadikızı90'larda doğan biri olarak Mirkelam'ı seviyorum, değerini bilelim
@Harunnn60
Hep sen sun, ince ince yolluyorsun![]()
Densizlik yok abartmaGüzel sunduğu yönündeki mesaja okudum yaptım zira ona gönderme denmez densizlik denir![]()
Yok be bu hafta elenmeyeceğim belli git başkasına oyna yemem o numaraları@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Hedef 12. Hafta, sonrasına da az bilinenleriyle şans ararız inşallah.Her Gece, Unutulmaz ve Kokoreç dışında bir şey kalmadı sanırım elinde
Hadi inşallah![]()
Bi an dedim gerçek diyor.![]()
Yok be bu hafta elenmeyeceğim belli git başkasına oyna yemem o numaraları![]()
@vadikızı bile sen kadar alıngan değil.😛 (Bu şakaydı.)
Daha fazla yağ çekmene gerek yok zaten tam puan veriyor.@vadikızı o kadar etkili bir insansın Ki merkez haline gelmişsin herkes seni konuşuyor seni dalgaya almaya çalışan erkek müsveddeleri![]()
Benim kafam rahat valla.Abartmayı seviyorum biliyorsun. Buldum malzemeyi yüklen
Bela konusunda ciddiyim. Bu bela öyle böyle bela değil. Yani açıklanınca göreceksin. Ciddi bir beddua almışsın.![]()
Ben hayatım boyunca yalaka biri olmadım kimseye yaranmaya çalışmadım İşte bu sebeple hep sevildim çünkü hep gerçekçiydimDaha fazla yağ çekmene gerek yok zaten tam puan veriyor.![]()