Birazda nickdaşıma sarim dedim.Ben ilk sırada ki kişi ile de yakın değilim ama.Tutarsız yorumlarını bana yapma bence otomatikman nakavt olursun.
Tamam yarışmadan sonra yollarım iyi gidiyorum bu hafta heyecan yaptım
@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları
@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum
@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.
@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var
@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı
Yoo triplik bir şey yok orta halli puan işte ne diyeyimVay be @MasacRE- 'yi bile tribe soktum. Valla efsane biriyim.
O kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba.Yarışmanın ilk haftasından beri Mirkelam'ın bir şarkısı var çok seviyordum diyordum ama bir türlü hatırlayamadım şimdi paylaşınca hatırladım ve hemen indirdim. Eskiden çok severdim bu şarkıyı. Sık sık Kral TV'de klibi yayınlanırdı hey gidi günler.
Birazda nickdaşıma sarim dedim.Son sıradaki elemli oy ama bu bir gerçek neye nakavt olucam.
Yoo triplik bir şey yok orta halli puan işte ne diyeyim
Başkana verilen 1'leri kınıyorum, @vadikızıO kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba.
İnşallah önümüzdeki şarkıları da seviyorsundur.
2006'da çıkmış Ozan 11 sene yeni mi. .ssO kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba.
Çok teşekkürler @Maskeli Fedai.
siyaset uzmanı pardon jüri uzmanı
@Maskeli Fedai oyları
Aşık Veysel 11
Rafet El Roman 10
Zeki Müren 9
Murat Dalkılıç 8
Emre Altuğ 7
Ferhat Göçer 6
Mehmet Erdem 5
Feridun Düzağaç 4
Erkin Koray 3
Mirkelam 2
Kazım Koyuncu 1
@OzaN @sokak sanati @ozmoturk @denizz19 @vadikızı @Bully @mrt-06 @cookies
@Çiğdem- bir iki hafta daha hasta olursa olabilir.Başkana verilen 1'leri kınıyorum, @vadikızı90'larda doğan biri olarak Mirkelam'ı seviyorum, değerini bilelim
@Harunnn60
Hep sen sun, ince ince yolluyorsun
Bütün hafta Feridun elensin deyip durup üstüne bir de en düşük puanı verince alındım haliyleYok sanki geçen hafta üstüne gidince bi tribe girdin 25 yaşında adam olarak şaşırdım.Neyse böyle ağlayacaksan üstüne gelmeyiz.Ayrıca bak geçen haftanın reklamından karlı bile çıktın iyi gidiyorsun.
Her Gece, Unutulmaz ve Kokoreç dışında bir şey kalmadı sanırım elindeO kadar da eski değil aslında Mirkelam'ın sondan 4. klibi galiba.
Hadi inşallah@mesmeso61 ve @vadikızı sağolun canlarım benim
Bu ikili dışında bütün oylara yok artık gözüyle baktım, olur da bu şarkıyla elenirsem forumu terk ederim.
Yok artık 11 sene mi olmuş zaman çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?