MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın yakın tarihli sayılabilecek hitlerinden biri "Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz"

Selfie nedir bilinmeyen yıllarda Türkiye'yi selfie ve selfie çubuğuyla tanıştıran klip aynı zamanda onlarca ünlüyü ağırlıyor. :)

Bana güzel güzel puanlar verir misiniz? :Z

@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın yakın tarihli sayılabilecek hitlerinden biri "Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz"

Selfie nedir bilinmeyen yıllarda Türkiye'yi selfie ve selfie çubuğuyla tanıştıran klip aynı zamanda onlarca ünlüyü ağırlıyor. :)

@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
Güzel şarkı :D Yanına Kalmaz mı Gül Ki mi :A

Sen karar verdinmi şarkına değişme yapacakmısın:D
Yanına Kalmaz düşünüyorum :D ama emin de değili. :A

Bu adamın geçmişte çok sevdiğim bir şarkısı vardı diyordum hep ama bir türlü aklıma gelmiyordu sonunda paylaştın ve hatırlamış oldum. Harika bir seçim olmuş. :)

Tamam Gül Ki kalsın bari :D
Sabahtan beri diyorum Ozan deyince tamam kalsın diyorsun. :ppp:

Bu adamın geçmişte çok sevdiğim bir şarkısı vardı diyordum hep ama bir türlü aklıma gelmiyordu sonunda paylaştın ve hatırlamış oldum. Harika bir seçim olmuş. :)

Sabahtan beri diyorum Ozan deyince tamam kalsın diyorsun. :ppp:
Kanka içime sinenle gelme kararı aldım Yanına Kalmaz diyeceğim bu şarkıyı liste dışı bırakmak içim el vermedi Kızım şarkısını da bırakacaktım ama içim elvermiyordu Ve beğenilmişti :D Ama eğer kullanmazsam çok içimde kalırdı :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking