Çok erken bence
Bayağı kararsızım
Bu nasıl aşkla kötü gittim biraz yükselmem lazım ama delircemm etiket olmadı yaa
Çok erken bence
Bayağı kararsızım
Neyleyim İstanbul'u Şarkısı var bence gayet güzel ve daha kullanılabilir ama sen bilirsin tabiBu nasıl aşkla kötü gittim biraz yükselmem lazım ama delircemm etiket olmadı yaa
Neyleyim İstanbul'u Şarkısı var bence gayet güzel ve daha kullanılabilir ama sen bilirsin tabi
Peki sen bilirsinAklımda da sanırım haftaya onla gelebilirim bu haftayıda atlayayım da
Peki sen bilirsin
Güzel şarkı Yanına Kalmaz mı Gül Ki miBu haftaki şarkımız Mirkelam'ın yakın tarihli sayılabilecek hitlerinden biri "Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz"
Selfie nedir bilinmeyen yıllarda Türkiye'yi selfie ve selfie çubuğuyla tanıştıran klip aynı zamanda onlarca ünlüyü ağırlıyor.
Bana güzel güzel puanlar verir misiniz?
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
Yanına Kalmaz düşünüyorum ama emin de değili.Sen karar verdinmi şarkına değişme yapacakmısın
Gül Ki bence.Güzel şarkı Yanına Kalmaz mı Gül Ki mi
Güzel şarkı Yanına Kalmaz mı Gül Ki mi
Yanına Kalmaz düşünüyorum ama emin de değili.
Gül Ki kalsınİkisinide yüksek vereceğim için sen bilirsin cnm
Gül Ki kalsın
Daha varVefasız eksik yarimi ne zaman kullanmayı düşünüyon
Bu adamın geçmişte çok sevdiğim bir şarkısı vardı diyordum hep ama bir türlü aklıma gelmiyordu sonunda paylaştın ve hatırlamış oldum. Harika bir seçim olmuş.Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın yakın tarihli sayılabilecek hitlerinden biri "Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz"
Selfie nedir bilinmeyen yıllarda Türkiye'yi selfie ve selfie çubuğuyla tanıştıran klip aynı zamanda onlarca ünlüyü ağırlıyor.
Bana güzel güzel puanlar verir misiniz?
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @MasacRE- @Bully @mrt-06 @vadikızı @mesmeso61 @Tolstoyevski @Mr.At @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @MEnes @Sherlock @tolgab @Tzira @Doğu @xemrexxx @berkann @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @Billy Kane @dreamy
Sabahtan beri diyorum Ozan deyince tamam kalsın diyorsun.Tamam Gül Ki kalsın bari
Kanka içime sinenle gelme kararı aldım Yanına Kalmaz diyeceğim bu şarkıyı liste dışı bırakmak içim el vermedi Kızım şarkısını da bırakacaktım ama içim elvermiyordu Ve beğenilmişti Ama eğer kullanmazsam çok içimde kalırdıBu adamın geçmişte çok sevdiğim bir şarkısı vardı diyordum hep ama bir türlü aklıma gelmiyordu sonunda paylaştın ve hatırlamış oldum. Harika bir seçim olmuş.
Sabahtan beri diyorum Ozan deyince tamam kalsın diyorsun.
hahah aa buda kendi kendine hava yapıyor ayollHalkımdan gelen yoğun istek üzerine parçamı değiştirdim
Tek ben mi kaldım göndermeyenhahah aa buda kendi kendine hava yapıyor ayoll
Herkes işini gücünü bıraktı senin seçimini bekliyor @MasacRE-
sen gönderde bir bakalım şarkına ayollTek ben mi kaldım göndermeyen
Saat 19.00'a kadar vaktim varmış 18.59'da gönderirimsen gönderde bir bakalım şarkına ayoll