MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Saat 19.00'a kadar vaktim varmış 18.59'da gönderirim :A

Mr.At niye paylaşmıyor şarkılarını ben stratejimi Aşık Veysel'e göre planlamak istiyorum bir tek onu geçebilirmişim gibi geliyor :A
şarkıları erken yollarsanız gündüz erken başlar oylama :A

@Mr.At şarkısını gönderdi ama size göstermek istemiyor :A :A :A

@batuhankaralar bu hafta suana kadar kimseyi begenmedim seninkinide :D Hakim beye değis tam puan vereyim :A bak firsat bu firsat :)

Değiştirmesin ya niye değiştiriyor adam strateji yapıyor karışmasanıza :A

İlk hafta dışında recaptan önce şarkı paylaştığımı hatırlamıyorum ben de. :A

Sana dikkat etmemişim Erkin Koray'ı geçemeyeceğimi biliyorum zaten o yüzden ilgilenmedim onla :A

racapta görürsün işte :F yarışmasının yarısı tamamlandı güzel şarkılara ne zaman geçeceksin :A :A :A

Kime göre neye göre güzel şarkı :A Bence bütün şarkılarım güzel :A Ama şöyle söyleyeyim sana herkesin bildiğini düşündüğüm şarkılara 2-3 hafta falan var tabi o zamana kadar kalabilirsem :A

Değiştirmesin ya niye değiştiriyor adam strateji yapıyor karışmasanıza :A

Sana dikkat etmemişim Erkin Koray'ı geçemeyeceğimi biliyorum zaten o yüzden ilgilenmedim onla :A

Kime göre neye göre güzel şarkı :A Bence bütün şarkılarım güzel :A Ama şöyle söyleyeyim sana herkesin bildiğini düşündüğüm şarkılara 2-3 hafta falan var tabi o zamana kadar kalabilirsem :A
hhahah oy verenlere göre işte ayoll tek güzel şarkın depresyondayımdı oda 5.olmuştu zaten diğerleri işe yaramaz :A :A :A

bilindik şarkıların için 10.haftayı görmen lazım ozaman :F

Son düzenleme:
ne alaka ya. kendisi dedi ben bu hafta hakim beyle gelecektim, vazgectim diye. Benim birseyi telafi etme gibi bir gayretim yok
Ben onu strateji yapıyor sanıyordum :A Hakim Bey'i kullanmaya kalkarsa kendini bitirir :D

YDdalA.jpg

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 19 Nisan Çarşamba 19:00

Şarkı gönderme süresi bundan sonra 1 gün şeklinde gidecek

Recap süreleri 90 saniye olmuştur dileyen 60 dileyen 90 yapabilir

2 Eleme bu sezon sadece Çeyrek Final Haftasında olacak yani 13.Hafta

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 9 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 8 Puan
@mesmeso61 - Kazım Koyuncu ve @turkuazz Rafet El Roman 6
@Bully Emre Altuğ ve @Mr.At Aşık Veysel 2 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem ve @mrt-06 Zeki Müren 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
11 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@Tzira
@dreamy
@Doğu

Sunucularımız : Eski Başkan @destere nin konukları Fazilet Hanım ve Kızları :A
nazan-kesal-kimdir.jpg

afra-saracoglu-kimdir-1.jpg

deniz-baysal-kimdir.jpg
sunucular muhteşem saplarla donatılmış yarışmada çiçek gibi açmışlar içim açıldı bakar bakmaz :) bu hafta oy verirken sıkılmayacağım en azından resimlere bakıp heyecanlanabilirim :)

sunucular muhteşem saplarla donatılmış yarışmada çiçek gibi açmışlar içim açıldı bakar bakmaz :) bu hafta oy verirken sıkılmayacağım en azından resimlere bakıp heyecanlanabilirim :)
hahah aa senin konukların sonuclar bitene kadar sen ağırlıcaksın ben karışmam :A

Bu hafta Zeki Müren olarak efsane bir eserle geliyoruz, "Yıldızların Altında" diyoruz efendim, keyifli dinlemeler dileriz. :)

Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında
Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında
Yanmam gönül yansa da ecel beni alsa da gözlerim kapansa da yıldızların altında...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

zeki amcanın hareketli şarkıları yokmu hep böyle donuk videolarla yarışıyorsun görümcek :)

Hakim Bey nezaman gelecek ? Mehmet Erdem deyince aklima gelen ilk sarki ve bu arada etiketlerin gelmedi

Bu hafta onunla yarışacaktım da fikrimi değiştirdim yakında çıkarırım :A

Ben onu strateji yapıyor sanıyordum :A Hakim Bey'i kullanmaya kalkarsa kendini bitirir :D
iste burda yazilar :D Yalniz ilk geldiği sarkiyida degistirmiş meğerse. ikinciyi dinlemedim. ilkini sevmedim.
Batuhan ben degistirdiğini henuz dinlemedim umarim iyidir :)

başları kötü gibi ortalara doğru toparlıyor biraz:) ayrıca kızda çok şey ne derler hanı zayıflık hastalığına yakalanmışlara kakılmışmı derler neydi o tam aklıma gelmedi :)

hahah aa senin konukların sonuclar bitene kadar sen ağırlıcaksın ben karışmam :A
ben bunları tam gün ağırlarım hemde sonsuza kadar:) yalnız fazileti senin eve yollayayım başbaşa dertleşin kızları ağırlasam yeterli :)

başları kötü gibi ortalara doğru toparlıyor biraz:) ayrıca kızda çok şey ne derler hanı zayıflık hastalığına yakalanmışlara kakılmışmı derler neydi o tam aklıma gelmedi :)

ben bunları tam gün ağırlarım hemde sonsuza kadar:) yalnız fazileti senin eve yollayayım başbaşa dertleşin kızları ağırlasam yeterli :)
Fazilet hanımda kızlarından genc görünüyor ayoll :F

şimdilik pek bişeye benzemiyor recepte bir daha bakmak lazım :)

Fazilet hanımda kızlarından genc görünüyor ayoll :F
olsun fazileti sana bıraktım üstünde her türlü fantaziyi deneyebilirsin :) ben kızlarla idare ederim :)

hhahah oy verenlere göre işte ayoll tek güzel şarkın depresyondayımdı oda 5.olmuştu zaten diğerleri işe yaramaz :A :A :A

bilindik şarkıların için 10.haftayı görmen lazım ozaman :F

Oy verenler kim? Müzik duayeni falan mı :A

Feridun şununla gelirse ilk defa 6'dan yukarı çıkar, hatta tam puan bile verebilirim. :A

Akustiklerden korkuyorum ya millet pek sevmiyor akustikleri bilemedim kullansam mı acaba bunu :D

@Bully @Çiğdem- hadi bir yol gösterin bari bana :A Hangisini seçeyim?

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking