MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

bunlardan bekliyoruz oyları birde bu akşamkı sunucumuz @Harunnn60 da oy yollmadı :A sende 20:00 a kadar oyunu yazmıs ol özele harun :A son ayarlamalar ile 21:00 a sana yollarım açıklarsın şunlarıda şıkıştırırsınız 4-5 kişi yollasa bile yetiyor ama hepsi yollamaya çalıssın tabi :A hastayım beni yormayın arkadaşlar oylarımızı yollayalım
:bhr::bhr::bhr:

@xemrexxx @batuhankaralar @Tzira @Billy Kane @dreamy @FaJi @Sherlock @cookies @MEnes @Doğu

Sıkboğaz etmeyin vazgeçirim bak. :A

Harundan umuttan kaandan atacandan sizden onra banada bulaştı bu hastalık,
:( :( :(

dün çok fenaydım halada öyleyim gerçi kuru öksürük var baş ağrısı var ve aşırı şekilde üşüyorum hepsi aynı anda gündüz dinlenim akşam gelirim dedim ama iyi olamadım faceye haruna ms oylamasını sen yada umut yürütsün diyecektim ama bana gelen oyları nasıl görücekler oyüzden birazdan foruma girer ben söylerim demiştim uyuya kaldım benim bünyem zayıf hastalıkta çok kötü oluyorum şuanda ruh gibiyim zaten :A

kalan kişilerede son hatırlatmaları yaptım kalan oylarıda toplarım ama hiç sonuc açıklıcak durumda değilim bu akşamda forumda olmam uyur dinlenirim sanırım harun yada umut ikisinden birisi açıkalr bu akşam oyları :bhr:

@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere
geçmiş olsun gözlerimiz yollarda kaldı nerelerdeydin hogatha :) gidiyorsun parlakların yamacına hepside hastalıklı işte fazla yakın durmanın zararları bunlar:) bak bana hastalık bulaşıyormu çok dezenfektif biriyim kimsenin burnunun dibine girmiyorum :)