MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz :A

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu

@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde :A
Halkımdan gelen yoğun istek üzerine parçamı değiştirdim :A

Son düzenleme:
Murat Dalkılıç BİR GÜZELLİK YAP diyip güzel puanlarınızı istiyor:D

@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @FaJi @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @Maskeli Fedai @destere @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @MasacRE-@batuhankaralar @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61@berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu​

Nereye kadar gitmeyi hedefliyorsun.:D

Nereye kadar gidebilirsem Umut nasip artık :D

:Filk üçte olmazmı şarkım müziğimi beğendin be
bugun kimsenin şarkisini begenemedim neredeyse :A artık recapta karar verecem.
Buna sevinmem mi gerekiyor :A
bilemiyorum. 1 degil en azindan :A ya ben o mesajimi tam hatirlamiyorum icerigini. yazmistim biraz sonra dedim moral bozmayayim vazgecmistim. vadikizina yazarken eski mesaj kayit oluyor demek farkedince aninda sildim :D denize ne yazmistim bilmiyorum. Belki baska kötü gelir 2 dende kurtulursun :A hem defalarca dinlerim daima ona göre yer değisimi oluyor ama 1 vermeme garantisi veriyorum sana :F 1 kendini belli etti. dahada kötüsü gelmezse :A

@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @Faji @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @xemrexxx @berkann @Tolstoyevski @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @OzaN @Mt.At @Tzira @mesmeso61@destere @Maskeli Fedai

Abla etiketi beceremediğin için güzelim şarkının tanıtımını mahvettin :A

Abla etiketi beceremediğin için güzelim şarkının tanıtımını mahvettin :A

Off evet ya tek tek yazdım oysaki yaaa:T

bugun kimsenin şarkisini begenemedim neredeyse :A artık recapta karar verecem.

bilemiyorum. 1 degil en azindan :A ya ben o mesajimi tam hatirlamiyorum icerigini. yazmistim biraz sonra dedim moral bozmayayim vazgecmistim. vadikizina yazarken eski mesaj kayit oluyor demek farkedince aninda sildim :D denize ne yazmistim bilmiyorum. Belki baska kötü gelir 2 dende kurtulursun :A hem defalarca dinlerim daima ona göre yer değisimi oluyor ama 1 vermeme garantisi veriyorum sana :F 1 kendini belli etti. dahada kötüsü gelmezse :A

Sözlerini beğenmezsin sen zaten kız sözleri tam @destere lik zaten :F

@vadikızı son 3te olmaz demek istedim :A ilk 3 un yanina yaklasamaz tabikide :F müziği 4 u garantiledi gibi :A

@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @Faji @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @xemrexxx @berkann @Tolstoyevski @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @OzaN @Mt.At @Tzira @mesmeso61@destere @Maskeli Fedai

Çok erken bence :)

Yanına Kalmaz iyi Gül Ki daha kötü bana göre :)
Bayağı kararsızım :(