Gül Ki'yi Oğuzhandan başka kimse söyleyemez o nedenle Yanına Kalmaz
Gül Ki'yi Oğuzhandan başka kimse söyleyemez o nedenle Yanına Kalmaz
Yani kötü mü verirsin diyonGül Ki'yi Oğuzhandan başka kimse söyleyemez o nedenle Yanına Kalmaz
Diğer şarkıları dinlemeden bir şey diyememYani kötü mü verirsin diyon
Neyse halkın sesini dinledim bu kez ve Gül Ki dedim bakalımDiğer şarkıları dinlemeden bir şey diyemem
Mümkünse Gül Ki'yi sadece Oğuzhan Koç söylesin
Yahu niye bu kadar ikilemde kaldı bu halk yarısı Yanına Kalmaz diyor yarısı Gül KiMümkünse Gül Ki'yi sadece Oğuzhan Koç söylesin
Onunla yarışsan daha iyi olur benceYahu niye bu kadar ikilemde kaldı bu halk yarısı Yanına Kalmaz diyor yarısı Gül KiPeki Yanına Kalmaz nasıl
Halkımdan gelen yoğun istek üzerine parçamı değiştirdimBu hafta pop tarzından biraz uzaklaşarak sözlerini usta sanatçı Zülfü Livaneli'nin yazdığı "Mektup" şarkısı ile yarışıyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
@denizz19 senden iyi puan bekliyorum Sıla da vardı bu albümde
Yanına Kalmaz iyi Gül Ki daha kötü bana göreBence de Yanına Kalmaz daha güzel ama ilk kez halkın tercihini göz önüne alıp geliyorum
Yanına Kalmaz şarkısını mı diyorsun peki Gül Ki ile aran nasıl
Murat Dalkılıç BİR GÜZELLİK YAP diyip güzel puanlarınızı istiyor
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @FaJi @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @Maskeli Fedai @destere @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @MasacRE-@batuhankaralar @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61@berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu
bugun kimsenin şarkisini begenemedim neredeyseNereye kadar gidebilirsem Umut nasip artık
ilk üçte olmazmı şarkım müziğimi beğendin be
bilemiyorum. 1 degil en azindanBuna sevinmem mi gerekiyor
Murat Dalkılıç BİR GÜZELLİK YAP diyip güzel puanlarınızı istiyor
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @Faji @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @xemrexxx @berkann @Tolstoyevski @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @OzaN @Mt.At @Tzira @mesmeso61@destere @Maskeli Fedai
Abla etiketi beceremediğin için güzelim şarkının tanıtımını mahvettin
bugun kimsenin şarkisini begenemedim neredeyseartık recapta karar verecem.
bilemiyorum. 1 degil en azindanya ben o mesajimi tam hatirlamiyorum icerigini. yazmistim biraz sonra dedim moral bozmayayim vazgecmistim. vadikizina yazarken eski mesaj kayit oluyor demek farkedince aninda sildimdenize ne yazmistim bilmiyorum. Belki baska kötü gelir 2 dende kurtulursunhem defalarca dinlerim daima ona göre yer değisimi oluyor ama 1 vermeme garantisi veriyorum sana1 kendini belli etti. dahada kötüsü gelmezse
@vadikızı son 3te olmaz demek istedimilk 3 un yanina yaklasamaz tabikidemüziği 4 u garantiledi gibi
Çok erken benceMurat Dalkılıç BİR GÜZELLİK YAP diyip güzel puanlarınızı istiyor
@Dosi @Bully @denizz19 @mrt-06 @cookies @Faji @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @xemrexxx @berkann @Tolstoyevski @Doğu @batuhankaralar @MasacRE- @OzaN @Mt.At @Tzira @mesmeso61@destere @Maskeli Fedai
Bayağı kararsızımYanına Kalmaz iyi Gül Ki daha kötü bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?