Beni şaşırtıyosun sen ben muratı sevdiğini düşünmüyordum yaçok şükür bende zevkime göre veriyorum
İyi popçudur Murat. Kişilik olarakta sempatik biri. Severim.
Sende kesin öyle zekice göre veriyorsundur.
Beni şaşırtıyosun sen ben muratı sevdiğini düşünmüyordum yaçok şükür bende zevkime göre veriyorum
baktın senin kara böcükler küçük kareler şeklinde faziletin kızlarının ihtişamının gölgesinde kalacak geri çekildin tabi
heyecandan kendime dolandım bir an
@destere den oandan itibaren haber alınamıyor bayıldı galiba @sokak sanatibeşiktaş goll attı gel sarılalım @destere
Geçen haftaki berbat şarkıdan sonra iyi bir seçim olmuşBu haftaki şarkımız Mirkelam'ın zamansız hiti, müzik tarihimizin en orijinal şarkılarından, uğruna dizi yapılan: Elma Değil Ayva
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
beşiktaş yeniyorGeçen haftaki berbat şarkıdan sonra iyi bir seçim olmuş
İyi popçudur Murat. Kişilik olarakta sempatik biri. Severim.
Sende kesin öyle zekice göre veriyorsundur.Bu sezon oylarını takip etmiyorum ama kesin öyledir.
tövbe estafruullahİyi gel öpüşelim demedin kalpten giderdi kesin.
tövbe estafruullahzaten bu yetmiş ona kalbine inmesine
Helal olsun, izliyorum ben debeşiktaş yeniyor
@Harunnn60 ı karıştırmasaydın keşke ayoll yine kıskanacakKurtulduk sonunda. @Harunnn60 burada olmalıydı.
Aynen Muratcımm sempatiktir yaaşimdi ne desem olmayacak ama müzik zevkim neyse odur benim için
Helal olsun, izliyorum ben deYalnız rakip çok tehlikeli geliyor, umarım iyi savunma yapabilirsiniz
@Harunnn60 ı karıştırmasaydın keşke ayoll yine kıskanacak
Bugün ödev olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum ablaSenin ödevin bittimide maç izliyosun bakem
Özge ile Beyaza geldiler o gün çok gülmüştüm. O günden beri seviyorum Murat'ı.Bu konuda inandırmak zorunda değilsin. Ben birilerine 1 versende inanmam zaten artık geçti o iş.
Bugün ödev olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum abla
Babaaaaaa yapmaaaaOfff o bacakların kırılma sesini bana mail al.Çatır çatır.
İnandırmaya çalışmıyorum zaten öyle birşeyi hayatta yapmam artıkinanma valla hiç umrumda değilBeyazamı geldiler hiç haberim olmadı ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?