MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Narino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur

Narino çok güzel denizde karartı var onu dinlemedim hiç divane aşık gibide güzel valla
sen bilirsin istersen narino ile gelebilirsin

Narino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur
Asiye için erken olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin zaten üst üste 2 iddialı şarkı kullandın. (Hayde ve Dido)

Divane Aşık Gibi de bildiğim bir parçası. Diğer ikisi arasında bir tercih yapabilirsin diye düşünüyorum

ahhh çok geçmiş olsun cnm ya

hep @destere nazara getirdi seni ayoll geçen sonuclarda başkanlarıma beddua edip gitmişti seni bulmuş
@sokak sanati ile @Harunnn60 dan kimseye fayda gelmez demiştim sana

gittin döküntü işe yaramaz şeyleri başkan seçtin biri ateşlenir diğeri zaten teyyare, heyheyleri üstünde
ama hakettin hogatha benim gibi klas bir başkanın yerine zaten kim gelse dolduramazdı ortalığı

hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil

ama @Harunnn60 başkan senin sözlerine karşın hırslanmış ayoll güzel şeyler hazırlamış yarın mahçup olucaksın

hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil

ama @Harunnn60 başkan senin sözlerine karşın hırslanmış ayoll güzel şeyler hazırlamış yarın mahçup olucaksın

lady gaga kırk yılda bir tenezül edip iki çift laf hazırlayacakta onuda kullanacakta sana faydası olacak eheyyy safım hogatham
sen kimlerin eline düştün böyle sana acıyorum

Burayla 2 gündür ilgilenmiyorumkı @EFE UYSAL kendime ayırdım 2 günü

ama bensiz yarışmacılarda iyi götürmüş konuyu demekki ilgilenmeyi seviyorlar
@Bully

Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum.

@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı.
toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olur

gece huzur ve derin bir huşu içinde ( bu huşu nedir tam bilemiyorum ama burda kullanılır sanırım bu kelime
) dinleyip tüm şarkıları öyle değerlendirmem lazım şu an pek bişeye benzemiyor

Sen huşu içinde iyice dinle tadını çıkara çıkara şu ana kadar çok güzel gittin böyle devam et mümkünse

Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum.

@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı.
kadın şebren feraha benziyor önce yanlıs şarkımı payalstı dedim @MasacRE-

@destere seni foruma kazandırmak için uğraşmaya absladı bence çok seviyor seni harun

Sen huşu içinde iyice dinle tadını çıkara çıkara şu ana kadar çok güzel gittin böyle devam et mümkünse
huşulaştığım dönemlerin sağı solu belli olmaz
yani iyi gitmiş olmamız tesadüftür her zaman aynı şeyin olacağı beklentisine girmemek lazım

Kadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ?
Kadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ?
ondan iyi alırsın ama benden kadın yüzünden puan kırılıcak ayoll

sen yokken @destere bu harun nerede diyor bana geçenlerde demişti

eğer gözümden kaçmadıysa @turkuazz @Tolstoyevski siz kaldınız yarın 16:00 son süre son hatırlatmayıda yapayım yatmadan

Son düzenleme: