MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Geldi.

Gökçeyi iyi yönetiyorsun. Böyle orta şarkılar ile haftaları kolay atlatman şaşırtıyor. Bu sezon senden de bir şey çıkacak gibi.

Sen animelere sardın herhalde bu ara iyice
Bu ay çok güzel yabancı diziler var, geri dönmelisin o yüzden bence
Better Call Saul izliyordun zaten sanırım o başlıyor. Prison Break ile Fargo da var, onları izlemediysen başla bence bir an önce ikisini de tavsiye ederim
Yerlilerden de Fi'ye bakıcam bir de online dizi sektörünü geliştirmemiz şart Türkiye'de

Anime de çok izleyemiyorum. Mmorpg'ye sardım diyeyim. Bilirsen o tarz oyunların nelere mal olduğunu ve nasıl zaman yediğini.
Better Call Saul'u aksatmam onu izlerim her türlü.
Diğerleri için ise bir şey diyemiyorum listemde varlar ama Prison Break 4 sezon Fargo da 2 sezon sanırım. Hepsine yetişmem zor onlar yaza kalabilir.

Bilmez miyim ya biz de arkadaşlarla Knight'a sardık bu ara nostalji yapıyoruz
Pvp server ama normal oyun gibi yapmışlar zor böyle kasmalı falan fena vakit yiyor
Ben de önceden izlediklerime devam edebiliyorum ancak o yüzden anlıyorum seni şimdi 4 sezon izlemek zor olur gerçekten geniş zaman lazım ona, ama bir başlayabilirsen devamı gelir yani bu ikisi de çok fena saran diziler çünkü

Biz de çok oynadık normal Knigh'ı bıraktıktan sonra Pvp serverlarda böyle en az 6 7 yıl o tarz ilerledik. En son ekip yoruldu başka maceralara atıldık Knight'la ilişkiyi kestik mecburi olarak. Ama şunu da demeden edemiycim efsane Db Priest oynarım sanatsal yani.
İkisini de biliyorum iyi olduklarından eminim zaten, bakalım zaman bulursam elbet başlayacağım yani.

Son düzenleme:

Ben de oynuyorum bırakıyorum sonra bir şekilde geri dönüyorum oyuna garip bir şey tamamen terk edemedim bir türlü bu mereti
Gel sen de oyna söyle arkadaşlarına belki onlar da gelir
Şimdi ne oynuyorsunuz siz ?

Ben de oynuyorum bırakıyorum sonra bir şekilde geri dönüyorum oyuna garip bir şey tamamen terk edemedim bir türlü bu mereti
Gel sen de oyna söyle arkadaşlarına belki onlar da gelir
Şimdi ne oynuyorsunuz siz ?
Yok bizim ekip soğudu bir kere çok dedim de daha dönmezler yani. Çok oynadık bir türlü tam 8 kişi olup katliam çıkaramadık soğuduk o ara iyice. Eskiden 1 parti 2 partiyi keserken o derece sağlamken şimdi eski formumuza dönmemiz mümkün görülmediği için bıraktık yani.
Şuan başka tarz mmorpg oynuyoruz. 1 haftadır sardık Revelation Online'a acayip zevkli bir oyun.

@Çiğdem- artık recebi hazırla şarkılar taam sanırım

tamda protestoya başlayacaktım recep nerde diye

Aynı anda yazmışsınız. Bu da mı tesadüf bence evlenin
aynen aynı zamanda aynı şeyleri düşünüyoruz demekki ben halvet düşündüğümde hogathada düşünüyor
bu birliktelikten faydalanıp ben fantazi boyutunu daha ileri bir aşamaya taşıyayım en iyisi

HAHAH hayırr racap istiyordun hemen bu gece oylucaksın
@Dosi oy yolladımı ondan sonra oy atayım nede olsa ondan sonra çıkıyorum assolist olarak

Aynı anda yazmışsınız. Bu da mı tesadüf bence evlenin
Sen yolla ben seni hep en son açıklıcam merak etme ayoll

sende ateşe benzinle gitme @sokak sanati