MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Geldi.:D

Gökçeyi iyi yönetiyorsun. Böyle orta şarkılar ile haftaları kolay atlatman şaşırtıyor. Bu sezon senden de bir şey çıkacak gibi.:D

La bildiğin aynı durumdayız. Toptan tüm yerli dizileri bıraktım bi İçerde'yi izliyorum. Hatta üstüne vurgun yapıp yabancı dizileri de izlemeyi bıraktım. Hatta bi de plase yaptım sinemaya da bayadır girişemiyorum. :A :A Ne olacak benim bu halim hiiiç bilmiyorum. :A
Sen animelere sardın herhalde bu ara iyice :A Bu ay çok güzel yabancı diziler var, geri dönmelisin o yüzden bence :D Better Call Saul izliyordun zaten sanırım o başlıyor. Prison Break ile Fargo da var, onları izlemediysen başla bence bir an önce ikisini de tavsiye ederim :D Yerlilerden de Fi'ye bakıcam bir de online dizi sektörünü geliştirmemiz şart Türkiye'de :D

Sen animelere sardın herhalde bu ara iyice :A Bu ay çok güzel yabancı diziler var, geri dönmelisin o yüzden bence :D Better Call Saul izliyordun zaten sanırım o başlıyor. Prison Break ile Fargo da var, onları izlemediysen başla bence bir an önce ikisini de tavsiye ederim :D Yerlilerden de Fi'ye bakıcam bir de online dizi sektörünü geliştirmemiz şart Türkiye'de :D
Anime de çok izleyemiyorum. Mmorpg'ye sardım diyeyim. Bilirsen o tarz oyunların nelere mal olduğunu ve nasıl zaman yediğini. :A Better Call Saul'u aksatmam onu izlerim her türlü. :A Diğerleri için ise bir şey diyemiyorum listemde varlar ama Prison Break 4 sezon Fargo da 2 sezon sanırım. Hepsine yetişmem zor onlar yaza kalabilir. :A

Anime de çok izleyemiyorum. Mmorpg'ye sardım diyeyim. Bilirsen o tarz oyunların nelere mal olduğunu ve nasıl zaman yediğini. :A Better Call Saul'u aksatmam onu izlerim her türlü. :A Diğerleri için ise bir şey diyemiyorum listemde varlar ama Prison Break 4 sezon Fargo da 2 sezon sanırım. Hepsine yetişmem zor onlar yaza kalabilir. :A

Bilmez miyim ya biz de arkadaşlarla Knight'a sardık bu ara nostalji yapıyoruz :A Pvp server ama normal oyun gibi yapmışlar zor böyle kasmalı falan fena vakit yiyor :A Ben de önceden izlediklerime devam edebiliyorum ancak o yüzden anlıyorum seni şimdi 4 sezon izlemek zor olur gerçekten geniş zaman lazım ona, ama bir başlayabilirsen devamı gelir yani bu ikisi de çok fena saran diziler çünkü :D

Bilmez miyim ya biz de arkadaşlarla Knight'a sardık bu ara nostalji yapıyoruz :A Pvp server ama normal oyun gibi yapmışlar zor böyle kasmalı falan fena vakit yiyor :A Ben de önceden izlediklerime devam edebiliyorum ancak o yüzden anlıyorum seni şimdi 4 sezon izlemek zor olur gerçekten geniş zaman lazım ona, ama bir başlayabilirsen devamı gelir yani bu ikisi de çok fena saran diziler çünkü :D
Biz de çok oynadık normal Knigh'ı bıraktıktan sonra Pvp serverlarda böyle en az 6 7 yıl o tarz ilerledik. En son ekip yoruldu başka maceralara atıldık Knight'la ilişkiyi kestik mecburi olarak. Ama şunu da demeden edemiycim efsane Db Priest oynarım sanatsal yani. :A İkisini de biliyorum iyi olduklarından eminim zaten, bakalım zaman bulursam elbet başlayacağım yani. :D

Son düzenleme:
Biz çok oynadık normal Knigh'ı bıraktıktan sonra Pvp serverlarda böyle en az 6 7 yıl o tarz ilerledik. En son ekip yoruldu başka maceralara atıldık Knight'la ilişkiyi kestik mecburi olarak. Ama şunu da demeden edemiycim efsane Db Priest oynarım sanatsal yani. :A İkisini de biliyorum iyi olduklarından eminim zaten, bakalım zaman bulursam elbet başlayacağım yani. :D

Ben de oynuyorum bırakıyorum sonra bir şekilde geri dönüyorum oyuna garip bir şey tamamen terk edemedim bir türlü bu mereti :A Gel sen de oyna söyle arkadaşlarına belki onlar da gelir :A Şimdi ne oynuyorsunuz siz ? :D

Ben de oynuyorum bırakıyorum sonra bir şekilde geri dönüyorum oyuna garip bir şey tamamen terk edemedim bir türlü bu mereti :A Gel sen de oyna söyle arkadaşlarına belki onlar da gelir :A Şimdi ne oynuyorsunuz siz ? :D
Yok bizim ekip soğudu bir kere çok dedim de daha dönmezler yani. Çok oynadık bir türlü tam 8 kişi olup katliam çıkaramadık soğuduk o ara iyice. Eskiden 1 parti 2 partiyi keserken o derece sağlamken şimdi eski formumuza dönmemiz mümkün görülmediği için bıraktık yani. :A Şuan başka tarz mmorpg oynuyoruz. 1 haftadır sardık Revelation Online'a acayip zevkli bir oyun. :A

@Çiğdem- artık recebi hazırla şarkılar taam sanırım :)

tamda protestoya başlayacaktım recep nerde diye :)

Aynı anda yazmışsınız. Bu da mı tesadüf bence evlenin
aynen aynı zamanda aynı şeyleri düşünüyoruz demekki ben halvet düşündüğümde hogathada düşünüyor :) bu birliktelikten faydalanıp ben fantazi boyutunu daha ileri bir aşamaya taşıyayım en iyisi :)

HAHAH hayırr racap istiyordun hemen bu gece oylucaksın :A
@Dosi oy yolladımı ondan sonra oy atayım nede olsa ondan sonra çıkıyorum assolist olarak :)

aynen aynı zamanda aynı şeyleri düşünüyoruz demekki ben halvet düşündüğümde hogathada düşünüyor :) bu birliktelikten faydalanıp ben fantazi boyutunu daha ileri bir aşamaya taşıyayım en iyisi :)

@Dosi oy yolladımı ondan sonra oy atayım nede olsa ondan sonra çıkıyorum assolist olarak :)
Aynı anda yazmışsınız. Bu da mı tesadüf bence evlenin
Sen yolla ben seni hep en son açıklıcam merak etme ayoll :A

sende ateşe benzinle gitme @sokak sanati :A