MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hahah aa yok cnm emre altuğ klibi böyle çekmiş şarkının klibi bu
desene batırmış
geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu
bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmem

desene batırmış
geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu
bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmem
hahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdi

@Bully neden bana gülmedin demez ozaman bu hafta

hahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdi

@destere genelde şarkılarıma güldüğü için geçen hafta beğenince bir garipsemiştim

Recebi güzel ayarladım orda sever bence şarkıyı

kovoları pas geçin orjinal şarkılar lazım bana

@destere genelde şarkılarıma güldüğü için geçen hafta beğenince bir garipsemiştim

Recebi güzel ayarladım orda sever bence şarkıyı
recepte alturp gözükmüyorsa ve şarkıda değişmişse bir ihtimal öyle bişey olabilir

Ben de o sevenlerden biriyim
Ama bir Gökhan Türkmen değil kendisi
boşuna dememişler kötü kötüyü sever

tabi bir türbüşon olamaz yani türbüşona karşı sevgimiz anlatılmaz yaşanır cinstendi
keşke senin türboşoğlan burdada yarışsada sıvasa yarışmayı boydan boya
özledik kertenkeleyi

Daha geçen konserine gittim süperdi

@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini

@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini
çekirge her seferinde sıçramaz şansını boşuna zorlama
öyle bir durum olursa her türlü çirkefliği yaparım hatta kendim soyunup şarkı söylerim yani kendimi yarıştırırım yarışmada
yinede türbüşona bir kez daha o mutluluğu yaşatmam bunu bilesin
)

dün sonuclarda emre altuğu övüyordu bu sefer gıcık olamdığım birisiyle gelmiş diye bence şansın var ayoll .A

Benim tek İçerde kaldı izlediğim dizi, boşver beni sen
La bildiğin aynı durumdayız. Toptan tüm yerli dizileri bıraktım bi İçerde'yi izliyorum. Hatta üstüne vurgun yapıp yabancı dizileri de izlemeyi bıraktım. Hatta bi de plase yaptım sinemaya da bayadır girişemiyorum.
Ne olacak benim bu halim hiiiç bilmiyorum.

Etiket olmuyor, yönetim istifa

Son düzenleme: