MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim.
Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum.

@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab

Diziyi izliyorum ama düşük puan!

Bu planlar içinde meleğinide ağlatmadamı var yaw en sevdiğim şarkılarından biridir bu

Oysa senden hayallerim büyüktü neyse

Bu şarkıyı kullanmasam içimde kalırdı ben çok severim

Bende çok severim babasına düşkün olan her kız gibi bende babasına düşkün bir kız olduğum için bana her zaman anlamlı gelen bir şarkıdır bu
Sinan Akçıl yazdığı bir
şarkıdır

Emineee.
Neyse şimdi adama hakaret ettin sen ben destere ile dertleşiyor diye dedim yoksa öyle bir benzetme yapmadım.
hahah ben masacreye hakaret falan etmedim bee ben eşşeğin sesini rafete benzettim
ama @vadikızı ve @Bully de seçmek istemişlerdi aynı yorumu onlarada yapmıştım 3 şarkı dışındada tam puanlık şarkısı benim açımdan yok ama diğer forum üyeleri açısından şansı olabilir

3.haftada direniyorum şarkısını kullanmaya karar almıştık ondan paylaştım

Vermezsen verme illa ki güzel puanlar gelecektir.

@FaJi fatih ne diyor sen ne diyosun ya ay deniz

Sana birşey beğendiremiyoruz ki anacım