aaa evet @destere yok ortalarda aslında oda benim gibi geceleri görünüyor bu aralar foruma giriş zamanlarımız bile aynı ayollYani göremiyoruz demek.😛
aaa evet @destere yok ortalarda aslında oda benim gibi geceleri görünüyor bu aralar foruma giriş zamanlarımız bile aynı ayoll
şarkılara bir göz attım bu hafta pek dişe dokunur bir şarkı yok? ortalık kokmuş resmen
neyse son kararımı verince oylarımı yollarım
Sizi doğmadan önce kertmişler.
@destere bu haftakı kuralımızı bliyormusun ayoll şarkısını beğenmediğin üye sana 100 tl vericekşarkılara bir göz attım bu hafta pek dişe dokunur bir şarkı yok? ortalık kokmuş resmen
neyse son kararımı verince oylarımı yollarım
Dur ben de oylarımı vereyim yarına bırakırsam unuturum kesin
kasım kasım kasılan başkana bakın üç gündür topu topu üç mesaj yazmış konuyaSizi doğmadan önce kertmişler.
Yarın son bugün mutlaka yolla zaten normal bir jürisin pek detaya inmeye gerek yok.
o şarkıyı nadasa bırakmayı düşünüyorum önümüzdeki yarışmada değerlendireceğimDur ben de oylarımı vereyim yarına bırakırsam unuturum kesin
@destere Nadas şarkısına güzel puanlarını bekliyorum
kasım kasım kasılan başkana bakın üç gündür topu topu üç mesaj yazmış konuyala geldin kuruttun la ortalığınerde benim şatafatlı başkanlık günlerim? konu sinek avlıyor
o şarkıyı nadasa bırakmayı düşünüyorum önümüzdeki yarışmada değerlendireceğimbelki nadas sonrası daha bir filizlenir şarkı
Oylarımı kullandım. Herkese başarılar. Listemde biri iyi bir yükseliş yaşadı. Biri sert bir düşüş yaşadı. Biri nötr kaldı bla blaGenel olarak güzel şarkılar vardı.
Biz kaliteyi arttırdık. Oylamada şike yaranma yok artık.Senin başkanı olduğun konu seninde benzettin gibi WC gibi oluyor yani gireni çok olur ama işlem bellidir.
Sende adamı kandır dur. En son fındığa çağırdın o bile yalan çıktı.
hahaha allah allah bu yaz gelsin ozamankasım kasım kasılan başkana bakın üç gündür topu topu üç mesaj yazmış konuyala geldin kuruttun la ortalığınerde benim şatafatlı başkanlık günlerim? konu sinek avlıyor
o şarkıyı nadasa bırakmayı düşünüyorum önümüzdeki yarışmada değerlendireceğimbelki nadas sonrası daha bir filizlenir şarkı
hahaha allah allah bu yaz gelsin ozaman
Bu hafta da çok iyi alamadın benden ama açıklamamı yaptım okursunSert düşen kesin Erkin Koray'dır diyecektim ama zaten sende hiç yükselmedi ki düşsün.
forum tarihinin en berbat şarkıcıları bu yarışmada toplanmış sanırım la bir tane yabancı şarkıcı yok hadi onu geç var olan bayan şarkıcılardan (topu topu 3 tane ) hiçbiri gelecek vaat etmiyorBiz kaliteyi arttırdık. Oylamada şike yaranma yok artık.Senin başkanı olduğun konu seninde benzettin gibi WC gibi oluyor yani gireni çok olur ama işlem bellidir.
Sende adamı kandır dur. En son fındığa çağırdın o bile yalan çıktı.
forum tarihinin en berbat şarkıcıları bu yarışmada toplanmış sanırım la bir tane yabancı şarkıcı yok hadi onu geç var olan bayan şarkıcılardan (topu topu 3 tane ) hiçbiri gelecek vaat etmiyoryarışmanın diğer kötü tarafı ortalık sap şarkıcılarla kaynıyorve en berbat tarafı senin gibi kötü br başkanla devam ediyor yarışma
yani bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede 15 sayfaya kadar gelmiş olmak büyük başarı
Müzik piyasasında kadın ses çok gidiyor demekki erkenden bitti. Betül Demir var elimizde sağlam birde Gökçe.Zeki'yi saydın mı sen.
forum tarihinin en berbat şarkıcıları bu yarışmada toplanmış sanırım la bir tane yabancı şarkıcı yok hadi onu geç var olan bayan şarkıcılardan (topu topu 3 tane ) hiçbiri gelecek vaat etmiyoryarışmanın diğer kötü tarafı ortalık sap şarkıcılarla kaynıyorve en berbat tarafı senin gibi kötü br başkanla devam ediyor yarışma
yani bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede 15 sayfaya kadar gelmiş olmak büyük başarı
O 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyorDur ben de oylarımı vereyim yarına bırakırsam unuturum kesin
@destere Nadas şarkısına güzel puanlarını bekliyorum
zeki amcayı ortaya karışık olarak değerlendiriyoruzMüzik piyasasında kadın ses çok gidiyor demekki erkenden bitti. Betül Demir var elimizde sağlam birde Gökçe.Zeki'yi saydın mı sen.
zeki amcayı ortaya karışık olarak değerlendiriyoruz
betülle gökçenin iki haftadır şarkılarında pek bir randıman alamadım malesef
betül gökçe ayşe üçündende bir cacık olmaz3. Kim peki ben bir ara kadın (erkek) şeklinde yazdığını hatırladım o yüzden dedim.Unuttum bak hee.Hee Ayşe var oda 2 haftaya elenecek, garanti olduğu için unuttum sanırım.
Gökçe iyi geliyor sende problem var Betülde iyi.s.s
kendi düşen ağlamaz mayıs böcüğü umarım elenir zaten şarkısındanda hayır yokO 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyor
betül gökçe ayşe üçündende bir cacık olmazonların yerine keşke biride selena ile gelseydi
kendi düşen ağlamaz mayıs böcüğü umarım elenir zaten şarkısındanda hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?