MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

aaa evet @destere yok ortalarda aslında oda benim gibi geceleri görünüyor bu aralar foruma giriş zamanlarımız bile aynı ayoll :A

Sizi doğmadan önce kertmişler.:A

şarkılara bir göz attım bu hafta pek dişe dokunur bir şarkı yok? ortalık kokmuş resmen :)
neyse son kararımı verince oylarımı yollarım :)

Yarın son bugün mutlaka yolla zaten normal bir jürisin pek detaya inmeye gerek yok.:A

Sizi doğmadan önce kertmişler.:A

Yarın son bugün mutlaka yolla zaten normal bir jürisin pek detaya inmeye gerek yok.:A
kasım kasım kasılan başkana bakın üç gündür topu topu üç mesaj yazmış konuya :) la geldin kuruttun la ortalığı :) nerde benim şatafatlı başkanlık günlerim? konu sinek avlıyor :)

Dur ben de oylarımı vereyim yarına bırakırsam unuturum kesin :A

@destere Nadas şarkısına güzel puanlarını bekliyorum :A
o şarkıyı nadasa bırakmayı düşünüyorum önümüzdeki yarışmada değerlendireceğim:) belki nadas sonrası daha bir filizlenir şarkı :)

kasım kasım kasılan başkana bakın üç gündür topu topu üç mesaj yazmış konuya :) la geldin kuruttun la ortalığı :) nerde benim şatafatlı başkanlık günlerim? konu sinek avlıyor :)

o şarkıyı nadasa bırakmayı düşünüyorum önümüzdeki yarışmada değerlendireceğim:) belki nadas sonrası daha bir filizlenir şarkı :)

Biz kaliteyi arttırdık. Oylamada şike yaranma yok artık.:A Senin başkanı olduğun konu seninde benzettin gibi WC gibi oluyor yani gireni çok olur ama işlem bellidir.:A

@destere bu haftakı kuralımızı bliyormusun ayoll şarkısını beğenmediğin üye sana 100 tl vericek :A :A :A

Sende adamı kandır dur. En son fındığa çağırdın o bile yalan çıktı.:A

Oylarımı kullandım. Herkese başarılar. Listemde biri iyi bir yükseliş yaşadı. Biri sert bir düşüş yaşadı. Biri nötr kaldı bla bla :D Genel olarak güzel şarkılar vardı.

Sert düşen kesin Erkin Koray'dır diyecektim ama zaten sende hiç yükselmedi ki düşsün. :A

Biz kaliteyi arttırdık. Oylamada şike yaranma yok artık.:A Senin başkanı olduğun konu seninde benzettin gibi WC gibi oluyor yani gireni çok olur ama işlem bellidir.:A

hahaha allah allah bu yaz gelsin ozaman :A :A :A

forum tarihinin en berbat şarkıcıları bu yarışmada toplanmış sanırım la bir tane yabancı şarkıcı yok hadi onu geç var olan bayan şarkıcılardan (topu topu 3 tane ) hiçbiri gelecek vaat etmiyor :) yarışmanın diğer kötü tarafı ortalık sap şarkıcılarla kaynıyor :) ve en berbat tarafı senin gibi kötü br başkanla devam ediyor yarışma :)
yani bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede 15 sayfaya kadar gelmiş olmak büyük başarı :)

forum tarihinin en berbat şarkıcıları bu yarışmada toplanmış sanırım la bir tane yabancı şarkıcı yok hadi onu geç var olan bayan şarkıcılardan (topu topu 3 tane ) hiçbiri gelecek vaat etmiyor :) yarışmanın diğer kötü tarafı ortalık sap şarkıcılarla kaynıyor :) ve en berbat tarafı senin gibi kötü br başkanla devam ediyor yarışma :)
yani bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede 15 sayfaya kadar gelmiş olmak büyük başarı :)

Müzik piyasasında kadın ses çok gidiyor demekki erkenden bitti. Betül Demir var elimizde sağlam birde Gökçe.:F Zeki'yi saydın mı sen.:A

Zeki has ve has erkektir o işlemi görmemiştir rahmetliye iftira atmayın. :)

Müzik piyasasında kadın ses çok gidiyor demekki erkenden bitti. Betül Demir var elimizde sağlam birde Gökçe.:F Zeki'yi saydın mı sen.:A
Dur ben de oylarımı vereyim yarına bırakırsam unuturum kesin :A

@destere Nadas şarkısına güzel puanlarını bekliyorum :A
O 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyor :A

zeki amcayı ortaya karışık olarak değerlendiriyoruz :)
betülle gökçenin iki haftadır şarkılarında pek bir randıman alamadım malesef :)

zeki amcayı ortaya karışık olarak değerlendiriyoruz :)
betülle gökçenin iki haftadır şarkılarında pek bir randıman alamadım malesef :)

3. Kim peki ben bir ara kadın (erkek) şeklinde yazdığını hatırladım o yüzden dedim.:F Unuttum bak hee.:X Hee Ayşe var oda 2 haftaya elenecek, garanti olduğu için unuttum sanırım.:F
Gökçe iyi geliyor sende problem var Betülde iyi.s.s

3. Kim peki ben bir ara kadın (erkek) şeklinde yazdığını hatırladım o yüzden dedim.:F Unuttum bak hee.:X Hee Ayşe var oda 2 haftaya elenecek, garanti olduğu için unuttum sanırım.:F
Gökçe iyi geliyor sende problem var Betülde iyi.s.s
betül gökçe ayşe üçündende bir cacık olmaz:) onların yerine keşke biride selena ile gelseydi:)

O 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyor :A
kendi düşen ağlamaz mayıs böcüğü umarım elenir zaten şarkısındanda hayır yok:)

betül gökçe ayşe üçündende bir cacık olmaz:) onların yerine keşke biride selena ile gelseydi:)

kendi düşen ağlamaz mayıs böcüğü umarım elenir zaten şarkısındanda hayır yok:)

Beni biraz gazlasan gelebilirdim neyse gelecek sezon kısmetse.:A
Demek Zeki ortaya karışık hee. İyiymiş.:F Bununda lolipoplu şarkıları var mı.:A