zaten onunla yarışmalarda anlaşamıyorduk iyiki @Doğu yu banlamışlar süre 3 aydır umarım o gelene kadar ben gitmiş olurum
15 gün değil mi yine @Harunnn60
zaten onunla yarışmalarda anlaşamıyorduk iyiki @Doğu yu banlamışlar süre 3 aydır umarım o gelene kadar ben gitmiş olurum
sıvacıların birbirine karşı sevgisini gördükçe gözlerim yaşarıyor )O zaman tam zamanında banlanmış, 16 Nisan'a kadar dayanamazdı zaten şimdi banlanması güzel oldu referandum zamanı burada olur ama o gün tekrar banlanır muhtemelen
O ne demek şimdi gııııı.Kanka bu hafta şarkın güzeldi yine umarım puanı seversin ama
Biz alnımız ak başımız dik ilerliyoruz sen rahat ol jürüzeki amcanın her hafta şarkısı güzel sen kendi meşin yuvarlağını kurtarmaya bak yine bu hafta sıvayıp bırakmış ortalığı
15 gün neyin nesi en az üç ay olmalı aşağısı kurtarmaz biz zamanında aylarca ban yiyorduk 15 günse bize büyük haksızlık olur15 gün değil mi yine @Harunnn60
15 gün neyin nesi en az üç ay olmalı aşağısı kurtarmaz biz zamanında aylarca ban yiyorduk 15 günse bize büyük haksızlık olur
Desterem.zeki amcanın her hafta şarkısı güzel sen kendi meşin yuvarlağını kurtarmaya bak yine bu hafta sıvayıp bırakmış ortalığı
jürüler depsin seni ne güzel sılayla geliyordun içimiz açılıyordu gittin sende bir sap buldun rahat ettin umarım tiz vakitte elenirsin nasıl olsa sap çok şarkıcılar arasında biri gitsede kimse eksikliği hisetmez )Biz alnımız ak başımız dik ilerliyoruz sen rahat ol jürü
sıvacıların birbirine karşı sevgisini gördükçe gözlerim yaşarıyor )
Yani senin sanatçın devleşmiş bir usta o tacını almış diyorumKonuya bir Çince tercüman gerekiyor bence.
O ne demek şimdi gııııı.
Sıla ile çok yarışmacıyı ezdik o yüzden onun kalitesini rafa kaldırdım huzur içinde tutuyorum ordajürüler depsin seni ne güzel sılayla geliyordun içimiz açılıyordu gittin sende bir sap buldun rahat ettin umarım tiz vakitte elenirsin nasıl olsa sap çok şarkıcılar arasında biri gitsede kimse eksikliği hisetmez )
onun kafası gidikti zaten bir toparlayıp gelsin öyle kabul edicem ayoll
O kadar dinleyip oy göndermiş bence kabul etmelisin ablacım.onun kafası gidikti zaten bir toparlayıp gelsin öyle kabul edicem ayoll
kendisi yollasaydı kaubl görürdü cnm hem zekiye 1 VAR oyüzden tekrar düşün bence cnmBenim zihniminin yarısının yarısı ceni
O kadar dinleyip oy göndermiş bence kabul etmelisin ablacım.