O 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyor
Uyanda balığa gidelim.ayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
ayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Adam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banıayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Bana attı oyunu gitmeden ben açıklarım yarın.
aa oyunuda sana attı demek yokya kabul edilmiyor umut efendiUyanda balığa gidelim.
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.Adam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banı
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.
ilk hafta oy vermemişti cezasını bulmus ayollAdam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banı
aa oyunuda sana attı demek yokya kabul edilmiyor umut efendi
şimdi fark ettim harun bende sesi soluğu çıkmıyor diyordum
Kanka bu hafta şarkın güzeldi yine umarım puanı seversin amaErkeğin cazibesiyle işim olmaz zaten ne alaka.
zaten onunla yarışmalarda anlaşamıyorduk iyiki @Doğu yu banlamışlar süre 3 aydır umarım o gelene kadar ben gitmiş olurumayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.
ilk hafta oy vermemişti cezasını bulmus ayoll
zeki amcanın her hafta şarkısı güzel sen kendi meşin yuvarlağını kurtarmaya bak yine bu hafta sıvayıp bırakmış ortalığıKanka bu hafta şarkın güzeldi yine umarım puanı seversin ama