O 3 KADIN ŞARKICIDAN biride tehrikede ayoll @MayısKralı -15 alabilir @MasacRE- de hemen umutlandı oyumu yollıyayım diyor![]()
Uyanda balığa gidelim.ayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
ayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Adam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banıayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Bana attı oyunu gitmeden ben açıklarım yarın.![]()
aa oyunuda sana attı demek yokya kabul edilmiyor umut efendiUyanda balığa gidelim.![]()
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.Adam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banı![]()
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.![]()
ilk hafta oy vermemişti cezasını bulmus ayollAdam referandumu dört gözle bekliyor @mrt-06 açılacak mı referanduma kadar Doğu'nun banı![]()
aa oyunuda sana attı demek yokya kabul edilmiyor umut efendi![]()
![]()
![]()
şimdi fark ettim harun bende sesi soluğu çıkmıyor diyordum![]()
Kanka bu hafta şarkın güzeldi yine umarım puanı seversin amaErkeğin cazibesiyle işim olmaz zaten ne alaka.![]()
zaten onunla yarışmalarda anlaşamıyorduk iyiki @Doğu yu banlamışlarayoll bu @Doğu ne ara banlandı bee şuan hatırlatma yaparken gördüm bari oyunu yollasada öyle şutlansaydı 😱😱😱 @destere @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @mrt-06
Açılır herhalde 2 haftadan fazla var Referandum'a.![]()
ilk hafta oy vermemişti cezasını bulmus ayoll![]()
zeki amcanın her hafta şarkısı güzel sen kendi meşin yuvarlağını kurtarmaya bak yine bu hafta sıvayıp bırakmış ortalığıKanka bu hafta şarkın güzeldi yine umarım puanı seversin ama![]()