Benden iyi puan aldin. Listedeki en iyi bayan. Oy yollada elenmesin-15 verme
Benden iyi puan aldin. Listedeki en iyi bayan. Oy yollada elenmesin-15 verme
Dönüşün olay olur belki@Çiğdem- ben 5 gün yokum biliyorsun. Internet paketi yaptim ama orada olacak mi bilmiyorum gecen sene olmamisti ama yine wifi yerleri bulurum. Ve foruma vakit ayiracak kadar vaktim olur mu bilmiyorum girsem bile 15-20 dklik video izleyemem. Yine calisicam ama bu haftalik beni mazur gor lutfen
elimizden birşey gelmiyor malesef cnm bu hafta şutlanıyorsun galiba @sokak sanati
-15 alırsa şutlanabilir öyle garanti şarkıcı değil benceŞutlama listemde yok kendisi önce başka balıkları kenara vuracağım.
aaa fazla şey yapma bak halk zaten @destere yi tekrar görmek istiyor ona göre ayollYarışma el koyma kararı alabilirim.
aaa fazla şey yapma bak halk zaten @destere yi tekrar görmek istiyor ona göre ayoll
Şimdi oylama için 2 günlük bir süre şart, o düşürülemez. Ama ilk haftalarda şarkı gönderme süresine de 2 gün veriliyor çok yarışmacı olduğu için, birkaç haftaya 1 güne inerŞaka maka yarışma neredeyse haftada 1 yayınlanıyor, Ramazan'ı geçtim büyük ihtimalle Kurban Bayramı'na doğru anca biter gibi. senden Oylama tamam da 1 dakikalık şarkı seçimi için 3 gün gibi bir süre verilmesi uzamasını sağlıyor, şarkı seçimi için süresi 16 şarkıyı dinleyip puanlama süresinden daha uzun yahu.
Şimdi oylama için 2 günlük bir süre şart, o düşürülemez. Ama ilk haftalarda şarkı gönderme süresine de 2 gün veriliyor çok yarışmacı olduğu için, birkaç haftaya 1 güne iner
3 yarışmacı kalsa bile 2 günlük oylama süresi normaldir, millet daha acele etmeden dinlesin diye. Ama sanırım şarkı gönderme süresi 3 güne yakındı neredeyse, Cuma gecesi bitti desek Pazartesi 17, ama çok fazla yarışmacı olduğu için haklısın bir şey demiyorum, şimdi oklavasını göstermesin aman.
6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne inicek şuan yarışma 4 gün sürüyor 6.haftayla birlikte 3 gün sürücek ilk sayfadakı kuralları okusa bay kuru kafa aslında cevapları bulucak ayollŞimdi oylama için 2 günlük bir süre şart, o düşürülemez. Ama ilk haftalarda şarkı gönderme süresine de 2 gün veriliyor çok yarışmacı olduğu için, birkaç haftaya 1 güne iner