MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Oylarımı kullandım 5 yarışmacıyı oylamak kolay olmadı artık sayı olarak bu kadar az kişi kaldığımız için oylama yapmak öbür haftalara oranla daha zor oldu.düşük oyladıklarım da çok iyiydi ama mecburi düşük oyladım:(
Özel oylama durumu olsaydı benim 5 yarışmacıya puanlarıım
şu şekilde olurdu
5-4-4-3-3
İşin özü aradaki puanlamada fazla olmazdı,tüm yarışmacılara başarılar:)

Adam şunlarla gelse istesek de düşük veremeyiz diyor, onlarla geliyoruz yine düşük veriyor biz ne yapalım :A
Çöpçüler'le gelseydin tam alırdın :A

Arap Saçı da önceki haftalarda iyi alabilirdi, bu hafta da alabilir belki daha detaylı değerlendirmedim şarkıları :A

Ama Erkin'in şarkılarını seslendirenler ondan daha iyi seslendiriyor, en azından benim görüşüm bu yönde, şimdi recapta dinlediğim zaman aklıma Funda Arar'ın alıştığım muhteşem yorumu gelecek ve bir kıyas yapacam haliyle :A

Offf aşk yüzünden
Arap saçına döndüm.:love1:

Bir ara böyle bi durum güncellemesi yapmıştım:A Neyse çok belli etmiyeyim.😛

Biz Arap Saçı'nı çocukken Funda Arar ile sevdik :A @Çiğdem-

Erkin yine demode kalmış üzgünüm şansına küs :A
ahhh diğer coverleri bilmemde bu gerçekten erkinden daha iyi @Tolstoyevski :A

ilk okul dönümime pek çok şarkı damga vurdu ama hande yenerin kapına köleyim ve funda arar arap saçı bunların başında geliyordur hergün mırıldanırdık erkinin şarkısı şimdi benide tatmin etmedi bully hatırlatınca :A :A :A

ilk okul dönümime pek çok şarkı damga vurdu ama hande yenerin kapına köleyim ve funda arar arap saçı bunların başında geliyordur hergün mırıldanırdık erkinin şarkısı şimdi benide tatmin etmedi bully hatırlatınca :A :A :A
1976'da yorumlasa yine aynı zevki mi alırdınız o da var? :) Üstelik söz konusu ettiğiniz şarkıcı Funda Arar, ismi ve sesi güçlü bir sanatçı ve benim de çok hoşuma gider bu yorumu. Yani koyu bilal daha iyi yorumlamış olsa anlardık da, Funda Arar 25-30 yıl sonra bizim kulağımıza daha yatkın gelecek şekilde yorumlamışsa ne yapabiliriz, 25 yıl arayı kıyaslayıp ona gore değerlendirme yapmak hakarettir. :A

Ayrıca, varsa şekliniz, ÖBGZK, Fesubunallah ya da Çöpçüler için de bekleriz? :A

Çok iyi hatırlıyorum biz de ortaokul servisinde söylüyorduk :D

Çekinme söyle diğer coverlar da Erkin'den daha iyi :A Zaten söylüyordun Erkin'in şarkılarını başkaları daha iyi yorumluyor diye :A

1976'da yorumlasa yine aynı zevki mi alırdınız o da var? :) Üstelik söz konusu ettiğiniz şarkıcı Funda Arar, ismi ve sesi güçlü bir sanatçı ve benim de çok hoşuma gider bu yorumu. Yani koyu bilal daha iyi yorumlamış olsa anlardık da, Funda Arar 25-30 yıl sonra bizim kulağımıza daha yatkın gelecek şekilde yorumlamışsa ne yapabiliriz, 25 yıl arayı kıyaslayıp ona gore değerlendirme yapmak hakarettir. :A

Bu saydığın şarkılara lafım yok Erkin efsane yorumlamış ama Arap Saçı'nda yerin dibine sokarım kendisini :A

Çok iyi hatırlıyorum biz de ortaokul servisinde söylüyorduk :D

Çekinme söyle diğer coverlar da Erkin'den daha iyi :A Zaten söylüyordun Erkin'in şarkılarını başkaları daha iyi yorumluyor diye :A

Bu saydığın şarkılara lafım yok Erkin efsane yorumlamış ama Arap Saçı'nda yerin dibine sokarım kendisini :A

her coverini demiyorum ama arap saçı funda ile güzel :A

@Bully sayesinde gece gece başımıza kaldın ayoll :A :A :A

Bu konudan bayağı bildirim gelmiş hiçbirine bakamadım, yarın bakmaya çalışacağım bakamazsam da iyi yorumlar için teşekkürler kötü yorumlar için... neyse. :A

Bu alana bir cevap yazın...