Ben bir an All-Star'da Serdar yarışmadı diye düşünmüştüm ama doğru ya Yıldırım yarışıp mahvetmişti onu. sshahah ayy işte isteyen istediğini seçer @Bully bazı tuhaf seçenekelrde eden olyor mehmet erdem fettah gibi yanı yine üyeler kendine uygun cins birşeyler bulucaktır
@Harunnn60 sizlerdende yabancılar bekliyoruz evet sen @sokak sanati @MayısKralı yabancılarla gelmelisinizki bir renk katılsın
cengo nerdeyse 30 yarışmacı alıp tüm önemlileri kullanmıstı @Bullysenin serdar yalın benim musti burcu yanı alternatifler bile yaırmıştı daha ilk 3 sezonu karıştırmaya bence gerek yok bu yaptığımız son 3 sezondan 2.bir al star yaparız noktayıda koyarız galiba
@Harunnn60 aa sıladan dolayı benim albümüm all starda pek istemiyorum bendezaten albümlerde şarkılar yine aynı kulalnılıcak ms gibi değiştirme şansıda yok benim albümüme ms ye nokta koyduktan sonra 4.normal sezon olarak devam ederiz sanırım
![]()
Ben bir an All-Star'da Serdar yarışmadı diye düşünmüştüm ama doğru ya Yıldırım yarışıp mahvetmişti onu. ss
Gökhan Türkmen'le yeni bir şampiyonluğa hazırız o zaman![]()
harun daha gökhana şampiyonluk verirmi bilmiyorum final turlarına kalabilseydi eğer ariana ile shakira finali olabilirdiArtık seninde müzik kadını olman vakti geldi cnm.![]()
![]()
O kadar çok çalışıyorsun yoruluyorsun filan.![]()
Eminim öyle olurduharun daha gökhana şampiyonluk verirmi bilmiyorum final turlarına kalabilseydi eğer ariana ile shakira finali olabilirdi![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 a benim şansızlığım bulaşmış tam 2 defa en iyiler elimde kalınca elendim mustiyle ikisindede elenmeseydim final biletinin en güçlü adaylarından biri olucaktım harunun durumuda ı hesap ayoll çok kötü şkeilde elendim ve @Harunnn60 da yardım ederken onunda kötü elenmesine uğursuzluğumumu kattım artık bilmiyorumEminim öyle olurdu
Çocuğu şampiyonluktan et, sonra da Shakira finale kalabilirdi de, All-Star'da bir daha dinlemez artık senin taktiklerini @Harunnn60![]()
Eminim öyle olurdu
Çocuğu şampiyonluktan et, sonra da Shakira finale kalabilirdi de, All-Star'da bir daha dinlemez artık senin taktiklerini @Harunnn60![]()
Tarkan'ı çeyrek finale kadar çıkarttım bana tebrik yok mu@Harunnn60 a benim şansızlığım bulaşmış tam 2 defa en iyiler elimde kalınca elendim mustiyle ikisindede elenmeseydim final biletinin en güçlü adaylarından biri olucaktım harunun durumuda ı hesap ayoll çok kötü şkeilde elendim ve @Harunnn60 da yardım ederken onunda kötü elenmesine uğursuzluğumumu kattım artık bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
ama harun all starda benim şansızlığımı kırıcak inş 2.kez basına gelmez![]()
![]()
![]()
Tarkana çeyrek finalde başarısızlıktı bence 2 kere yarısıp yarı final bile göremedin ayoll bu tamamen senin sucun çünkü antilerin yüzünden elendirdin tarkanıTarkan'ı çeyrek finale kadar çıkarttım bana tebrik yok mu![]()
Ben bir an All-Star'da Serdar yarışmadı diye düşünmüştüm ama doğru ya Yıldırım yarışıp mahvetmişti onu. ss
Gökhan Türkmen'le yeni bir şampiyonluğa hazırız o zaman![]()
Tarkan'ı çeyrek finale kadar çıkarttım bana tebrik yok mu![]()
Rahat bırak kız melunumu, bu kadar antiyle çeyreğe kadar getirebilmesi de bir başarıdırTarkana çeyrek finalde başarısızlıktı bence 2 kere yarısıp yarı final bile göremedin ayoll bu tamamen senin sucun çünkü antilerin yüzünden elendirdin tarkanı![]()
![]()
![]()
@Bully benim albümümde yarı finali görebildi ama büyük final olmadı tarkan forumu takip etse bitmiştik vlla![]()
![]()
![]()
Sen Erkin'le, Gökhan'a kafa tutabileceğini mi sanıyorsun
Rahat bırak kız melunumu, bu kadar antiyle çeyreğe kadar getirebilmesi de bir başarıdır
Gerçi Tarkan'ın ismi en az çeyrek eder orası da ayrı
Sen Erkin'le, Gökhan'a kafa tutabileceğini mi sanıyorsunAll-Star'da fazladan 3-5 şarkıya ihtiyacın olacak bir de, her türlü yerim seni
![]()