simdiden trip ha. Ben bi düşüneyim bu mevzuyuO zaman al sana gözlük
simdiden trip ha. Ben bi düşüneyim bu mevzuyuO zaman al sana gözlük
Sherlocktu galibaŞuana kadar en rahat sen yarısıyorsun ama her haftada sen korkuyorsun @Tolstoyevski
@EFE UYSAL kimin oyu tersti acaba yaa @Harunnn60 da o şekilde elenmişti
Ya beğenine göre sırala işte kim ne der diye düşünme hiç en güzeli osimdiden trip ha. Ben bi düşüneyim bu mevzuyu
şarkı dilime dolandı bir kuş gibi kısmı çok hoşş elenirsen çok yazık olur vllaForum halkı Emre Kaya'yı 3. hafta şutlamayı uygun görürken Feridun Düzağaç'ı ise 12. haftaya kadar getirdi. @EFE UYSAL a da milletin kararına saygı duymak düşer
@destere nin versiyonu nasıl amaşarkı dilime dolandı bir kuş gibi kısmı çok hoşş elenirsen çok yazık olur vlla
son güne kadar bekleyecem. sona koyacağım 3 kişi bana göre eşit durumda. @mrt-06 gibi olmazsa kura çekebilirimYa beğenine göre sırala işte kim ne der diye düşünme hiç en güzeli o
tam elenmedim diye seviniyordun sherlock sanırım evet o sırada geldi hemen durun oyum tersden dedi siz kardeşşisiniz gibi bir durum yaşandıSherlocktu galiba
Kura nedir ya ufak farklar illa ki olur bir şekilde sırala işte kuraya hiç güvenmiyorum benson güne kadar bekleyecem. sona koyacağım 3 kişi bana göre eşit durumda. @mrt-06 gibi olmazsa kura çekebilirim
Keşke normal elenseydim o beni çok yaktı iştetam elenmedim diye seviniyordun sherlock sanırım evet o sırada geldi hemen durun oyum tersden dedi siz kardeşşisiniz gibi bir durum yaşandı
@destere nin versiyonu nasıl ama
Sende artık feridunun hakkını ver cnm şarkısı çok güzelKeşke normal elenseydim o beni çok yaktı işte
Bu hafta kime 1 verecem diye şaşkınım oyüzden oy kullanmayi istemiyorum.
hazir sende bana alinmayacakken sanami versem 1 puan ne
@Bully ve @MasacRE- düşük puanlarıma alışkinlar, onlardan trip yemem herhalde
@mrt-06 ve @denizz19 tadmadilar, belki Atacan birşey demezde Deniz'in asık suratından korkuyorum
Şuana kadar en rahat sen yarısıyorsun ama her haftada sen korkuyorsun @Tolstoyevski
@EFE UYSAL kimin oyu tersti acaba yaa @Harunnn60 da o şekilde elenmişti
Ağaçkakanın hangii şarkısı güzelkiSende artık feridunun hakkını ver cnm şarkısı çok güzel
Bak bir @mesmeso61 bir de @EFE UYSAL. Bu ikisinden bir kere olsun güzel puan görebilecek miyim çok merak ediyorumSende artık feridunun hakkını ver cnm şarkısı çok güzel
Sen gıcık kaptırdın beni Ağaçkakana sonra olan sana oluyorBak bir @mesmeso61 bir de @EFE UYSAL. Bu ikisinden bir kere olsun güzel puan görebilecek miyim çok merak ediyorum
Benim albümüm 2. haftasıyla Music survivor 12. haftasını bir tutma senKişiler yerine şarkılara oy kullan diye bana kırılmamış mıydın Kaldı ki ben de her zaman şarkılara bakarım, tabi bana yüksek verenlere düşük vermek mahçup etse de, sırf yüksek verdi diye yüksek ya da düşük verdi diye düşük vermenin yaratacağı etik dışı vicdani yıprantının ruhta bırakacağı derin etkilere yeğlerim
Şu sonuçlara bakarsak arkama yaslanıp çayımı yudumlamam gerekir ama insan yine de tetikte oluyor her ihtimale karşı, en kötü ihtimalle elenirim en fazla gerçi
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-2-hafta-sonuçları.261374/
Benim albümüm 2. haftasıyla Music survivor 12. haftasını bir tutma
Burası survivor burada koşullar çok daha zorlu @Çiğdem-
aa tabi benim albümümde ms ye oranla 1 tık düşük şarkılar kullanılıyordu ama bu yıl ms de dengeli hafif gidiyor erkin korayında biraz at koşturmasına sebep oldu bu durumKişiler yerine şarkılara oy kullan diye bana kırılmamış mıydın Kaldı ki ben de her zaman şarkılara bakarım, tabi bana yüksek verenlere düşük vermek mahçup etse de, sırf yüksek verdi diye yüksek ya da düşük verdi diye düşük vermenin yaratacağı etik dışı vicdani yıprantının ruhta bırakacağı derin etkilere yeğlerim
Şu sonuçlara bakarsak arkama yaslanıp çayımı yudumlamam gerekir ama insan yine de tetikte oluyor her ihtimale karşı, en kötü ihtimalle elenirim en fazla gerçi
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-2-hafta-sonuçları.261374/
Bana yine gıcık ol ama bana değil şarkıya puan ver Bak @sokak sanati da bana gıcık ama geçen hafta tam puanı benim şarkıya verip en yakınındakine 2 puan eksik vermiş. Şarkının hakkını vermiş yani, sen ne yapmışsın her zamanki gibi 1 puan vermişsinSen gıcık kaptırdın beni Ağaçkakana sonra olan sana oluyor
Bana yine gıcık ol ama bana değil şarkıya puan ver Bak @sokak sanati da bana gıcık ama geçen hafta tam puanı benim şarkıya verip en yakınındakine 2 puan eksik vermiş. Şarkının hakkını vermiş yani, sen ne yapmışsın her zamanki gibi 1 mi 2 mi ne vermişsin
efeden 2 puan görsen öğte basına koy ayoll 1 verdiSen gıcık kaptırdın beni Ağaçkakana sonra olan sana oluyor
Aynen baktım şimdi 1 vermiş. Bir kere 2 puan vermişti ama o rekoru olmuştu galibaefeden 2 puan görsen öğte basına koy ayoll 1 verdi