MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

İlk 5 hafta sıralamanda bende çok yardımcı oldum sende akıl sıralak akıllılık ettin tabi

Aynen baktım şimdi 1 vermiş. Bir kere 2 puan vermişti ama o rekoru olmuştu galiba
3 TE vermişti galiba @EFE UYSAL nin günahına girme

Şarkılar gerçekten çok güzel oy vermekte zorlanacam bende beklemeyi düşünüyorum
iyice düşünmek istiyorum

Baktimda, yine tam puan vermisim sana orda
bide ben ikinci hafta Gökhan Türkmeni nasil 3. lüge tasimisim :O @Bully ikinci kez dinleyisimde hemde

hangi sarkisi hic bilemiyorum. ne ilk sayfada nede listemde sarki ismi var

Gecen haftaki sarkinda tam puan vemisim eskiden ama burda 4 puan verdim. Bakalim bukez siralamam ne olacak

@Tolstoyevski merak ettim baktim eski oylarima. Gönul salincagi tek 8 puandan 4 almis. diger tüm sarkilar hep ilk 2 de olmus

Gökhan Turkmeninde tütün sarkisiymis @Bully

Son düzenleme:
Ben korktum sen oy verip Mirkelama yüksek verirsin diye. En son benim oy açıklandi. Mirkelam 3 puan öndeydi, ben Mirkelama 1 verdim Rafete 7 ve 3 puan farkı bukez Rafet atti
mirket sevmediğimi bilmezmisin
öyle bir ihtimal imkansızdı

yalnız ben oy verince kötüler kolay kolay elenmiyor bu sefer oy vermeyişim uğurlu geldi

aa tabi benim albümümde ms ye oranla 1 tık düşük şarkılar kullanılıyordu ama bu yıl ms de dengeli hafif gidiyor erkin korayında biraz at koşturmasına sebep oldu bu durum
@Bully @mrt-06
Aman en kolay sezona denk geldi işte Erkin, boşlukta şov yapıyor, bir All-Star daha yapsan çiğ çiğ yeriz onu

Aman en kolay sezona denk geldi işte Erkin, boşlukta şov yapıyor, bir All-Star daha yapsan çiğ çiğ yeriz onu

Şov yaptığını kabullenmen iyi bir gelişme
Dün senin birkaç mesajını beğendim biz hatırlatmamızı yaptık gerisi sana kalmış vicdan ya da strateji

Ben çok güzel şarkılar keşfetmiştim Gökhan Türkmen'in o albümünde, Tütün de bunlara dahil

Aslında ilk hafta için 2 ihtimalim vardı, ben nasılsa slowum çok diye hareketliyle geldim, zaten de genel olarak beğenilmedi
Şu şarkıyla gelsem 3 vermezdin belki
Bana ağır geldi, o yüzden seçmedim.

2.haftadan itibaren çıkışımızı yaptık zaten, Gökhan senden bir daha asla düşük almadı

Dün senin birkaç mesajını beğendim biz hatırlatmamızı yaptık gerisi sana kalmış vicdan ya da strateji
benimkide beğenildi arada. tahmin ettim birseylerin pesinde olduğunu

oylamami yaptim. Gecen haftaya göre yükseliş yaşadın sen ve @mrt-06
Başarilar

görüşürüz Dositols'um

Ben bu şarkıyı keşfedememişim yaa çok güzelmişş Kaan

Biz Arap Saçı'nı çocukken Funda Arar ile sevdik
@Çiğdem-

Erkin yine demode kalmış üzgünüm şansına küs

Puanlara bakmissin sende
Evet farkettim ilk hafta 3 ile baslayip sonra iyi puanlar vermisim.
Buna kesinlikle 3 vermezdim

şarkı güzelmiş

Ben bu şarkıyı keşfedememişim yaa çok güzelmişş Kaan
Gökhan Türkmen hastası değilsen keşfetmen mümkün değil zaten abla
Beğenmene sevindim

Biraz Ayrılık albümündeki tüm şarkılar çok güzeldi. Rüya, Bir Öykü, Ayıp Ettin, Biraz Ayrılık, Bile Bile Yandı Yüreğim falan

Mustafa ceceli hastasıyım ben bu albümü var halbuki nasıl keşfetmedim bilmiyorum ya aynen şuan rüya şarkısı kulağımda zaten

benimkide beğenildi arada. tahmin ettim birseylerin pesinde olduğunu

oylamami yaptim. Gecen haftaya göre yükseliş yaşadın sen ve @mrt-06
Başarilar

görüşürüz Dositols'um

Adam şunlarla gelse istesek de düşük veremeyiz diyor, onlarla geliyoruz yine düşük veriyor biz ne yapalım