MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

At koşturmak değil, stratejik gitmek denir ona :A Her hafta 1 seviye üste çıkacak şekilde ayarladım şarkıları, ama en zoru ilk 5-6 haftaydı ilk hafta hariç. O ilk 5-6 hafta ortalama ve altında E.K şarkıları yerine bunları kullansaydım çeyrek finali görmem bile mümkün olmazdı, o yüzden o haftalarda aldığım görüş ve tavsiyeler oldukça etkili oldu. Onlara özel olarak teşekkürümü elendiğimde ya da imkansıza yakın ama balkon konuşması yaparken edeceğim. :A
İlk 5 hafta sıralamanda bende çok yardımcı oldum sende akıl sıralak akıllılık ettin tabi
:A :A :A

Aynen baktım şimdi 1 vermiş. Bir kere 2 puan vermişti ama o rekoru olmuştu galiba :A
3 TE vermişti galiba @EFE UYSAL nin günahına girme :A :A :A

Şarkılar gerçekten çok güzel oy vermekte zorlanacam bende beklemeyi düşünüyorum
iyice düşünmek istiyorum:D

Kişiler yerine şarkılara oy kullan diye bana kırılmamış mıydın :A Kaldı ki ben de her zaman şarkılara bakarım, tabi bana yüksek verenlere düşük vermek mahçup etse de, sırf yüksek verdi diye yüksek ya da düşük verdi diye düşük vermenin yaratacağı etik dışı vicdani yıprantının ruhta bırakacağı derin etkilere yeğlerim :A

Şu sonuçlara bakarsak arkama yaslanıp çayımı yudumlamam gerekir ama insan yine de tetikte oluyor her ihtimale karşı, en kötü ihtimalle elenirim en fazla gerçi :A

https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-2-hafta-sonuçları.261374/
Baktimda, yine tam puan vermisim sana orda :) bide ben ikinci hafta Gökhan Türkmeni nasil 3. lüge tasimisim :O @Bully ikinci kez dinleyisimde hemde :D
hangi sarkisi hic bilemiyorum. ne ilk sayfada nede listemde sarki ismi var :)

Gecen haftaki sarkinda tam puan vemisim eskiden ama burda 4 puan verdim. Bakalim bukez siralamam ne olacak :)
bu sezon aramızda @dosimosi de olucak özellikle erkekler yaşlılar sevinirken ferdi ve erkin gibi ama kadın yaşlılar sevinmeyecek sezen gibi :F

@dosimosi oyları
13 Erkin Koray
12 Ferdi Tayfur
11 Gökhan Türkmen
10 Burcu Güneş
9 Merve Özbey
8 Ziynet Sali
7 Gülşen
6 Murat Boz
5 Hande Yener
4 Ezo
3 Sezen Aksu
2 Pinhani
1 Model

@Tolstoyevski merak ettim baktim eski oylarima. Gönul salincagi tek 8 puandan 4 almis. diger tüm sarkilar hep ilk 2 de olmus :)
Gökhan Turkmeninde tütün sarkisiymis @Bully

Son düzenleme:
Ben korktum sen oy verip Mirkelama yüksek verirsin diye. En son benim oy açıklandi. Mirkelam 3 puan öndeydi, ben Mirkelama 1 verdim Rafete 7 ve 3 puan farkı bukez Rafet atti :D
mirket sevmediğimi bilmezmisin :) öyle bir ihtimal imkansızdı :)
yalnız ben oy verince kötüler kolay kolay elenmiyor bu sefer oy vermeyişim uğurlu geldi :)

aa tabi benim albümümde ms ye oranla 1 tık düşük şarkılar kullanılıyordu ama bu yıl ms de dengeli hafif gidiyor erkin korayında biraz at koşturmasına sebep oldu bu durum
:A :A :A @Bully @mrt-06
Aman en kolay sezona denk geldi işte Erkin, boşlukta şov yapıyor, bir All-Star daha yapsan çiğ çiğ yeriz onu :A

Aman en kolay sezona denk geldi işte Erkin, boşlukta şov yapıyor, bir All-Star daha yapsan çiğ çiğ yeriz onu :A

Şov yaptığını kabullenmen iyi bir gelişme :A Dün senin birkaç mesajını beğendim biz hatırlatmamızı yaptık gerisi sana kalmış vicdan ya da strateji :A

Baktimda, yine tam puan vermisim sana orda :) bide ben ikinci hafta Gökhan Türkmeni nasil 3. lüge tasimisim :O @Bully ikinci kez dinleyisimde hemde :D
hangi sarkisi hic bilemiyorum. ne ilk sayfada nede listemde sarki ismi var :)

Gecen haftaki sarkinda tam puan vemisim eskiden ama burda 4 puan verdim. Bakalim bukez siralamam ne olacak :)

@Tolstoyevski merak ettim baktim eski oylarima. Gönul salincagi tek 8 puandan 4 almis. diger tüm sarkilar hep ilk 2 de olmus :)
Gökhan Turkmeninde tütün sarkisiymis @Bully
Ben çok güzel şarkılar keşfetmiştim Gökhan Türkmen'in o albümünde, Tütün de bunlara dahil :D

Aslında ilk hafta için 2 ihtimalim vardı, ben nasılsa slowum çok diye hareketliyle geldim, zaten de genel olarak beğenilmedi :D Şu şarkıyla gelsem 3 vermezdin belki :A Bana ağır geldi, o yüzden seçmedim. :)

2.haftadan itibaren çıkışımızı yaptık zaten, Gökhan senden bir daha asla düşük almadı :A

Şov yaptığını kabullenmen iyi bir gelişme :A Dün senin birkaç mesajını beğendim biz hatırlatmamızı yaptık gerisi sana kalmış vicdan ya da strateji :A
benimkide beğenildi arada. tahmin ettim birseylerin pesinde olduğunu :)
oylamami yaptim. Gecen haftaya göre yükseliş yaşadın sen ve @mrt-06
Başarilar :)
görüşürüz Dositols'um :love1:

Ben çok güzel şarkılar keşfetmiştim Gökhan Türkmen'in o albümünde, Tütün de bunlara dahil :D

Aslında ilk hafta için 2 ihtimalim vardı, ben nasılsa slowum çok diye hareketliyle geldim, zaten de genel olarak beğenilmedi :D Şu şarkıyla gelsem 3 vermezdin belki :A Bana ağır geldi, o yüzden seçmedim. :)

2.haftadan itibaren çıkışımızı yaptık zaten, Gökhan senden bir daha asla düşük almadı :A

Ben bu şarkıyı keşfedememişim yaa çok güzelmişş Kaan:love1:

Puanlara bakmissin sende :) Evet farkettim ilk hafta 3 ile baslayip sonra iyi puanlar vermisim.
Buna kesinlikle 3 vermezdim :)
şarkı güzelmiş :)

Ben bu şarkıyı keşfedememişim yaa çok güzelmişş Kaan:love1:
Gökhan Türkmen hastası değilsen keşfetmen mümkün değil zaten abla :A Beğenmene sevindim :A

Biraz Ayrılık albümündeki tüm şarkılar çok güzeldi. Rüya, Bir Öykü, Ayıp Ettin, Biraz Ayrılık, Bile Bile Yandı Yüreğim falan :D

Gökhan Türkmen hastası değilsen keşfetmen mümkün değil zaten abla :A Beğenmene sevindim :A

Biraz Ayrılık albümündeki tüm şarkılar çok güzeldi. Rüya, Bir Öykü, Ayıp Ettin, Biraz Ayrılık, Bile Bile Yandı Yüreğim falan :D

:FMustafa ceceli hastasıyım ben bu albümü var halbuki nasıl keşfetmedim bilmiyorum ya aynen şuan rüya şarkısı kulağımda zaten

benimkide beğenildi arada. tahmin ettim birseylerin pesinde olduğunu :)
oylamami yaptim. Gecen haftaya göre yükseliş yaşadın sen ve @mrt-06
Başarilar :)
görüşürüz Dositols'um :love1:

Adam şunlarla gelse istesek de düşük veremeyiz diyor, onlarla geliyoruz yine düşük veriyor biz ne yapalım :A