MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Ağustos'ta ne yapacaz peki
MusicSurvivor yeni sezon mu, All-Star mı yoksa Benim Albümüm mü

Haklısın sunuculuk zor iş
Bir kere de @destere sunsun da görelim biraz yalvarsın bana oy diye ayaklarıma kapansın

Haklısın sunuculuk zor iş
Bir kere de @destere sunsun da görelim biraz yalvarsın bana oy diye ayaklarıma kapansın
Ağustos'ta ne yapacaz peki
MusicSurvivor yeni sezon mu, All-Star mı yoksa Benim Albümüm mü
açıkcası benim albümüme all star yapmak pek içimden gelmiyor sıla var sonucta
benim albümüme direk yeni bir sezondan başlamak daha mantıklı
ms için ise all star olucaksada bir 7.sezon olur önce ağustosta ms 7. sezon düşünüyorum 1 sezon daha çıkar sanırım

@Doğu @destere defile yaırşmasına çevirir buraları bee aman dşünemiyorum

Sanatçı kalmadı kız
Popları tükettik yani bu gidişle 7.sezon moruk sezonu olur

Sanatçı kalmadı kız
Popları tükettik yani bu gidişle 7.sezon moruk sezonu olur
1 sezon daha çıkarıp ms ye noktayı koyarız dahada çıkmaz zaten ayoll olursa all star olur belki ama ms 7.sezondan sonra benim albümüm 4.sezondan devam ederiz oranın seçenekleri daha fazla birazda öyle oyanalarınız tabi forumda kalmaya devam edersek

Bir All-Star daha olmalı bence kesinlikle
Acun da yapıyor 2.yi seneye

Ben o ayrılık ihtimalini hiç düşünmek istemiyorum ya, yıllardır burdayız yani şahsen kolay kolay bırakamam ben burayı, bir ailem de burası sonuçta

MS yi uzatmak için bir 2.all star yaparız mutlaka 7.sezondan sonra daha doğrusu 2.alstarı yanı 8.sezonu veda sezonu olarak reklamlarını yapabilirim

acunda bende sona yaklasıyoruz el ele ayoll ama bizde yarışma bitmez

Tam finale doğru gidecekken elediler zaten beni kız sus.
1 sezon daha yapıp sonra 2.al star ile veda sezonu yapacaz gibi görünüyor son sezonumuzu shakira ile kazanırsın belkide
son çıkardığı şarkıda çok iyi olmuş konusunu açtınmı göremedim

1 sezon daha yapıp sonra 2.al star ile veda sezonu yapacaz gibi görünüyor son sezonumuzu shakira ile kazanırsın belkide
son çıkardığı şarkıda çok iyi olmuş konusunu açtınmı göremedim
Yok açmadım ama açacağım boş vakitte.
Eşini de son sahnede oynatmış.
Şu diğer yeni şarkıları 1.5 Milyara doğru gidiyor diğer şarkısı da 800 M 'lerde.

Katy Perry ile de yarışabilirim All Star olursa.

Ama 7.sezon için şarkıcı kaldı mı ya? Nerdeyse tükettik hepsini.

bizim yönettiğimiz son 3 sezondan olusur all star sanırım 1.all stardakıleri karıstırmayız sanıırım

1 sezon daha çıkartırız sanırım cnm ağustos ayı gibi olur daha 90lardan seçilmeyen çok var izel,soner arıca, çelik, yaşar,doğuş,burak kut gibi aa selena gomez ebru gündeş istenirse tekrar seçilebiliyor jennifer lopez gibi yabancı tercihelrde duruyor dengeli bir sezon daha çıkar moruklardanda seçenler olur
@mrt-06 @Bully

Haa bak son 3 sezon fikri güzel yoksa Sıla 1.çıkardı yine. 😛

Shakira ile katılabilirim ama 7 sezon için tadımlık Lady Gaga ve Sia ilede katılabilriim bakalım bi detaylı araştırma yaparım.

Ama Benim albüme hazırlık yapmak lazım. All Star mı gelecek bu yarışmadan sonra?

Senin bu saydığın isimleri kimse seçmez maalesef

Son 3 sezon değil de, ilk All-Star'da yarışmayanlar yarışacak kuralı koyarsan daha iyi olur bence

Senin bu saydığın isimleri kimse seçmez maalesef

Son 3 sezon değil de, ilk All-Star'da yarışmayanlar yarışacak kuralı koyarsan daha iyi olur bence
hahah ayy işte isteyen istediğini seçer @Bully bazı tuhaf seçenekelrde eden olyor mehmet erdem fettah gibi yanı yine üyeler kendine uygun cins birşeyler bulucaktır

@Harunnn60 sizlerdende yabancılar bekliyoruz evet sen @sokak sanati @MayısKralı yabancılarla gelmelisinizki bir renk katılsın

cengo nerdeyse 30 yarışmacı alıp tüm önemlileri kullanmıstı @Bully
senin serdar yalın benim musti burcu yanı alternatifler bile yaırmıştı daha ilk 3 sezonu karıştırmaya bence gerek yok bu yaptığımız son 3 sezondan 2.bir al star yaparız noktayıda koyarız galiba

@Harunnn60 aa sıladan dolayı benim albümüm all starda pek istemiyorum bende
zaten albümlerde şarkılar yine aynı kulalnılıcak ms gibi değiştirme şansıda yok benim albümüme ms ye nokta koyduktan sonra 4.normal sezon olarak devam ederiz sanırım

Bence de iyi fikir.

@mrt-06 senin yarışmanı da geri istiyoruz.