birgün sunucu olsanız anlarsınız ayoll 2 haftada 1 30 ayrı kişinin peşinden oy diye koşuyoruz çoğunuda cinslerden seçiyorum malum uğraş dur ağustosa kadar dinlenecem mayıs bitmeden bitirelimde @EFE UYSALOklava her zaman işe yarıyor
birgün sunucu olsanız anlarsınız ayoll 2 haftada 1 30 ayrı kişinin peşinden oy diye koşuyoruz çoğunuda cinslerden seçiyorum malum uğraş dur ağustosa kadar dinlenecem mayıs bitmeden bitirelimde @EFE UYSALOklava her zaman işe yarıyor
Ağustos'ta ne yapacaz peki MusicSurvivor yeni sezon mu, All-Star mı yoksa Benim Albümüm mübirgün sunucu olsanız anlarsınız ayoll 2 haftada 1 30 ayrı kişinin peşinden oy diye koşuyoruz çoğunuda cinslerden seçiyorum malum uğraş dur ağustosa kadar dinlenecem mayıs bitmeden bitirelimde @EFE UYSAL
Haklısın sunuculuk zor iş Bir kere de @destere sunsun da görelim biraz yalvarsın bana oy diye ayaklarıma kapansınbirgün sunucu olsanız anlarsınız ayoll 2 haftada 1 30 ayrı kişinin peşinden oy diye koşuyoruz çoğunuda cinslerden seçiyorum malum uğraş dur ağustosa kadar dinlenecem mayıs bitmeden bitirelimde @EFE UYSAL
Haklısın sunuculuk zor iş Bir kere de @destere sunsun da görelim biraz yalvarsın bana oy diye ayaklarıma kapansın
açıkcası benim albümüme all star yapmak pek içimden gelmiyor sıla var sonucta benim albümüme direk yeni bir sezondan başlamak daha mantıklı ms için ise all star olucaksada bir 7.sezon olur önce ağustosta ms 7. sezon düşünüyorum 1 sezon daha çıkar sanırımAğustos'ta ne yapacaz peki MusicSurvivor yeni sezon mu, All-Star mı yoksa Benim Albümüm mü
Sanatçı kalmadı kız Popları tükettik yani bu gidişle 7.sezon moruk sezonu oluraçıkcası benim albümüme all star yapmak pek içimden gelmiyor sıla var sonucta benim albümüme direk yeni bir sezondan başlamak daha mantıklı ms için ise all star olucaksada bir 7.sezon olur önce ağustosta ms 7. sezon düşünüyorum 1 sezon daha çıkar sanırım
@Doğu @destere defile yaırşmasına çevirir buraları bee aman dşünemiyorum
1 sezon daha çıkarıp ms ye noktayı koyarız dahada çıkmaz zaten ayoll olursa all star olur belki ama ms 7.sezondan sonra benim albümüm 4.sezondan devam ederiz oranın seçenekleri daha fazla birazda öyle oyanalarınız tabi forumda kalmaya devam edersekSanatçı kalmadı kız Popları tükettik yani bu gidişle 7.sezon moruk sezonu olur
Bir All-Star daha olmalı bence kesinlikle Acun da yapıyor 2.yi seneye1 sezon daha çıkarıp ms ye noktayı koyarız dahada çıkmaz zaten ayoll olursa all star olur belki ama ms 7.sezondan sonra benim albümüm 4.sezondan devam ederiz oranın seçenekleri daha fazla birazda öyle oyanalarınız tabi forumda kalmaya devam edersek
MS yi uzatmak için bir 2.all star yaparız mutlaka 7.sezondan sonra daha doğrusu 2.alstarı yanı 8.sezonu veda sezonu olarak reklamlarını yapabilirimBir All-Star daha olmalı bence kesinlikle Acun da yapıyor 2.yi seneye
Ben o ayrılık ihtimalini hiç düşünmek istemiyorum ya, yıllardır burdayız yani şahsen kolay kolay bırakamam ben burayı, bir ailem de burası sonuçta
sende kurtuldun geçmiş olsun cnm darısı diğerlerinin başınaOylarımızı kullandım bakalım
Benim Albümüm gelsin bu yarışma iyice eskidi.sende kurtuldun geçmiş olsun cnm darısı diğerlerinin başına
yarışmayanlar böyle gelemsi normal şuan yarısıyor olsaydın heyecandan tırnaklarını yiyor olurdun ayoll shakira ile senide bliyoruz konusturma şimdiBenim Albümüm gelsin bu yarışma iyice eskidi.
Tam finale doğru gidecekken elediler zaten beni kız sus.yarışmayanlar böyle gelemsi normal şuan yarısıyor olsaydın heyecandan tırnaklarını yiyor olurdun ayoll shakira ile senide bliyoruz konusturma şimdi
1 sezon daha yapıp sonra 2.al star ile veda sezonu yapacaz gibi görünüyor son sezonumuzu shakira ile kazanırsın belkide son çıkardığı şarkıda çok iyi olmuş konusunu açtınmı göremedimTam finale doğru gidecekken elediler zaten beni kız sus.
Yok açmadım ama açacağım boş vakitte. Eşini de son sahnede oynatmış.1 sezon daha yapıp sonra 2.al star ile veda sezonu yapacaz gibi görünüyor son sezonumuzu shakira ile kazanırsın belkide son çıkardığı şarkıda çok iyi olmuş konusunu açtınmı göremedim
bizim yönettiğimiz son 3 sezondan olusur all star sanırım 1.all stardakıleri karıstırmayız sanıırımYok açmadım ama açacağım boş vakitte. Eşini de son sahnede oynatmış.
Şu diğer yeni şarkıları 1.5 Milyara doğru gidiyor diğer şarkısı da 800 M 'lerde.
Katy Perry ile de yarışabilirim All Star olursa.
Ama 7.sezon için şarkıcı kaldı mı ya? Nerdeyse tükettik hepsini.
Haa bak son 3 sezon fikri güzel yoksa Sıla 1.çıkardı yine. 😛bizim yönettiğimiz son 3 sezondan olusur all star sanırım 1.all stardakıleri karıstırmayız sanıırım
1 sezon daha çıkartırız sanırım cnm ağustos ayı gibi olur daha 90lardan seçilmeyen çok var izel,soner arıca, çelik, yaşar,doğuş,burak kut gibi aa selena gomez ebru gündeş istenirse tekrar seçilebiliyor jennifer lopez gibi yabancı tercihelrde duruyor dengeli bir sezon daha çıkar moruklardanda seçenler olur @mrt-06 @Bully
bizim yönettiğimiz son 3 sezondan olusur all star sanırım 1.all stardakıleri karıstırmayız sanıırım
1 sezon daha çıkartırız sanırım cnm ağustos ayı gibi olur daha 90lardan seçilmeyen çok var izel,soner arıca, çelik, yaşar,doğuş,burak kut gibi aa selena gomez ebru gündeş istenirse tekrar seçilebiliyor jennifer lopez gibi yabancı tercihelrde duruyor dengeli bir sezon daha çıkar moruklardanda seçenler olur @mrt-06 @Bully
Senin bu saydığın isimleri kimse seçmez maalesef
Son 3 sezon değil de, ilk All-Star'da yarışmayanlar yarışacak kuralı koyarsan daha iyi olur bence
hahah ayy işte isteyen istediğini seçer @Bully bazı tuhaf seçenekelrde eden olyor mehmet erdem fettah gibi yanı yine üyeler kendine uygun cins birşeyler bulucaktırHaa bak son 3 sezon fikri güzel yoksa Sıla 1.çıkardı yine. 😛
Shakira ile katılabilirim ama 7 sezon için tadımlık Lady Gaga ve Sia ilede katılabilriim bakalım bi detaylı araştırma yaparım.
Ama Benim albüme hazırlık yapmak lazım. All Star mı gelecek bu yarışmadan sonra?
Bence de iyi fikir.@Harunnn60 aa sıladan dolayı benim albümüm all starda pek istemiyorum bende zaten albümlerde şarkılar yine aynı kulalnılıcak ms gibi değiştirme şansıda yok benim albümüme ms ye nokta koyduktan sonra 4.normal sezon olarak devam ederiz sanırım