yok kız bunu destere buldu ben başrolü meryoşuma benzetiyorlar diye bakıcamben @xemrexxx in tuhaf yabancı dizilerine hiç bulaşmıyayım aman
yok kız bunu destere buldu ben başrolü meryoşuma benzetiyorlar diye bakıcamben @xemrexxx in tuhaf yabancı dizilerine hiç bulaşmıyayım aman
@destere bulduklarına hiç bakmam aile dizisi diye ney izletmişti banayok kız bunu destere buldu ben başrolü meryoşuma benzetiyorlar diye bakıcam
yok kız bunu destere buldu ben başrolü meryoşuma benzetiyorlar diye bakıcam
çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden@destere bulduklarına hiç bakmam aile dizisi diye ney izletmişti bana
Kraliçeme İngiliz Kraliyet ailesinden birilerini düşünüyoruz dur bakalım.
ne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir
kraliyat ailesinden olmalı bencede @destere şansı azalıyor ozaman senin soyun neye dayanıyorduçok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden
dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana
Bol bol halvet vardır kesin.ne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir
Güzelmiş.çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden
dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana
The Handmaidenne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir
izlersin artıkBol bol halvet vardır kesin.
Valla sizin önerdiğiniz diziler güzel çıkıyor genelde başta Çiko tabiiki şuan izlediğim dizilerin %75'i ona ait. PLL'yi sen mi önermiştin @destere mi hatırlamıyorum.
Güzelmiş.
bilmem sanırım soyum hürreme dayanıyor bir yerlerden
bilmem sanırım soyum hürreme dayanıyor bir yerlerdensoyumda çapkınmış en güzel yeri bulmuş yaslanacak
@destere de belki kraliyet ailesindendir Katar'da falan.
Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyimne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir
Haklı çıktım.Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyim
Haha güldürdün.@cookies @Harunnn60 siz ikiniz özellikle iyi puan vermelisiniz Yıllarım Gitti diyor çünkü siz de doktor olduğunuza göre Ya da onun gibi
Haha güldürdün.Bu şarkıyı kullandığın için ücretsiz hastanemizde muayene olabilirsin.
en iyisi harun gibi aslında ayoll bir twd birde deredevil iziyor sanırım ben 30 tane yılda yanıHaklı çıktım.
Bana da geçen bir dizi önermişti ilk bölümünü izledim dizinin başında adam çırılçıplak yürüyordu.Adı neydi dram olan.
Kardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam@Doğu geçen hafta verdiğin kötü puanı unutmadım. Bir gün kardeşin foruma üye olur IP'ler çakışır seni kalıcı olarak banlarız falan mazallah.
Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorum@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan
Yanına nilüferi almıs @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati gibi antilerinden iyi puan kapmak için çocuk her şeyi deniyorKardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam@Maskeli Fedai falan olsa neyse de
Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorumHeyecan hat safhadaHatta @destere kalpten gidecekti de bi tuzlu ayran yaptım zar zor kendine geldi
Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim.Kardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam@Maskeli Fedai falan olsa neyse de
Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorumHeyecan hat safhadaHatta @destere kalpten gidecekti de bi tuzlu ayran yaptım zar zor kendine geldi
Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor.en iyisi harun gibi aslında ayoll bir twd birde deredevil iziyor sanırım ben 30 tane yılda yanı
.A
1, 2 puan belki yükseltirYanına nilüferi almıs @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati gibi antilerinden iyi puan kapmak için çocuk her şeyi deniyor
Bu çabası takdire şayan tabii ama daha çok beklerYanına nilüferi almıs @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati gibi antilerinden iyi puan kapmak için çocuk her şeyi deniyor
Bu çabası takdire şayan tabii ama daha çok bekler
hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte1, 2 puan belki yükseltir
flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicezBu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim.
Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?