MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Kraliçeme İngiliz Kraliyet ailesinden birilerini düşünüyoruz dur bakalım.
ne izletmişti sana bak merak ettim şimdi @mrt-06 da merak etmiştir
çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden

dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana
kraliyat ailesinden olmalı bencede @destere şansı azalıyor ozaman senin soyun neye dayanıyordu

Bol bol halvet vardır kesin.

Valla sizin önerdiğiniz diziler güzel çıkıyor genelde başta Çiko tabiiki şuan izlediğim dizilerin %75'i ona ait. PLL'yi sen mi önermiştin @destere mi hatırlamıyorum.

çok ilginç bir konusu var fantastik dizilerden

dünyada doğuran kadın sayısı azalıyor bir kaç tane kalıyor onlarıda kapan kapana
Güzelmiş.

The Handmaiden

izletmiştim
ama tam aile şeysiydi iki kız birbirlerini seviyorlar ne biçim seviyorlar hemde anlatılmaz yaşanır cinsten

böyle bir karmaşa vardı kimin şeysi kimin elinde karışmıştı

izlersin artık

bilmem sanırım soyum hürreme dayanıyor bir yerlerden
soyumda çapkınmış en güzel yeri bulmuş yaslanacak
@destere de belki kraliyet ailesindendir Katar'da falan.
Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyim

Özellikle aile dizisi dedi 1 bölüm bak diye bir kadın soyunmuş dolaşıyor 40 dakıka boyunca ayoll hangi diziydi unuttum ogünden sonra onun bulduğu dizilere tedbirliyim
Haklı çıktım.

Bana da geçen bir dizi önermişti ilk bölümünü izledim dizinin başında adam çırılçıplak yürüyordu.
Adı neydi dram olan.

@Doğu geçen hafta verdiğin kötü puanı unutmadım. Bir gün kardeşin foruma üye olur IP'ler çakışır seni kalıcı olarak banlarız falan mazallah.
Kardeş katli vaciptir gerekirse uykusunda boğarım ama yine düşük puan veririm ama sana kıyamam
@Maskeli Fedai falan olsa neyse de

@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan
Aynen nefesler tutuldu referandum sonucunu bekler gibi @MasacRE-'nin şarkısını bekliyorum
Heyecan hat safhada
Hatta @destere kalpten gidecekti de bi tuzlu ayran yaptım zar zor kendine geldi

Yanına nilüferi almıs @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati gibi antilerinden iyi puan kapmak için çocuk her şeyi deniyor

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim.

en iyisi harun gibi aslında ayoll bir twd birde deredevil iziyor sanırım ben 30 tane yılda yanı
.A
Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor.

Bu çabası takdire şayan tabii ama daha çok bekler
1, 2 puan belki yükseltir
hahah 2 bile alsa sizden 4 puan almıs oluyor işte

Bu güzel iltifatınla bu hafta da düşük verirsen sinirlenmeyeceğim.

Aynen ben de sürekli yeni diziye başlıyorum sonra birikiyor.
flasha devam cnm şurda 18 e 1 bölüm kaldı bende 19.bölüm yorumu yaptım şu 19 a geçsende bir analiz yapmamuız gerekicez