MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Ne demek istiyorsun
Hani dizilerde oğlanlar vücut açınca @xemrexxx @destere coşup ekrana yapışıyor ya sen de öylesin işte mesaj yazınca misafirler konuya giriyor üyelerimiz şenleniyor kısacası hit yani reyting getiriyorsun.

En azından tek şampiyonluğun sezen ile cnm ama @xemrexxx İNDE ŞAMPİYONLUĞU VAR SEZEN ile sırf biz yarışı yüzünden sezeni bile elinden almıştı
Her şeyimi çalmaya çalışıyor.

Hiç böyle şeylerle böbürlenmeyi sevmem
Orada sanki sen eleneceksin der gibi baktın

ben onları işleme sokarak değerlednririyorum saf görümcek
öyle her orasını burasını açanı dikkate almam önce fazlalıkları alacaksın ağdaya yatıcaksın sınra belli alanları bisiklet pompasıyla şişireceksin çok uzun iş öyle hemen değerlendirilmez onlar
)

Hiç böyle şeylerle böbürlenmeyi sevmem
Orada sanki sen eleneceksin der gibi baktın
Niye bu kadar kötüsün. .ss

Tövbe estağfurullah burdaki fantazi @xemrexxx çözer sadece.

ramazan geliyor neyseki @destere imana gelicektir ayoll 1 ay 1 aydır

bu zamanda hazıra herkes konar önemli olan çalışıp didinip istediğin şekle sokmak eldekini
)
iktisat neydi kıt kaynakları mümkün olduğunca işlemden geçirerek çoğaltmakmıydı nasıldı o iş la aramızda ekonomistte yokki bir lafa el atsın

Hakikaten az kaldı. @destere ara verir foruma belki.

Adamları şişiririm falan diyor korktum.
desterenin klasik parlak kullanma süreci bu

kız destere totoşu ramazan ayında ramazan isimli bir parlak bulsa onu bile kötü emellerine alet eder
ramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonuna

Güzel şarkı tatlım ama senin bu hafta bana vereceğin puan önemli geçen hafta iyi dedin dedin 4 vermişsin.

Mesela gerekli alanlardan kastın.
5 vermiştim attın sırf iftira attığın İçin tam puanına talibim
senin şarkın güzel bu hafta

@Bully işletme okuyor o el atsa olur mu?