En azından tek şampiyonluğun sezen ile cnm ama @xemrexxx İNDE ŞAMPİYONLUĞU VAR SEZEN ile sırf biz yarışı yüzünden sezeni bile elinden almıştıSezen ile yarışmayı çok özledim.
Bir haftalık hatamda hemen şutlamışlardı beni.
En azından tek şampiyonluğun sezen ile cnm ama @xemrexxx İNDE ŞAMPİYONLUĞU VAR SEZEN ile sırf biz yarışı yüzünden sezeni bile elinden almıştıSezen ile yarışmayı çok özledim.
Bir haftalık hatamda hemen şutlamışlardı beni.
Hani dizilerde oğlanlar vücut açınca @xemrexxx @destere coşup ekrana yapışıyor ya sen de öylesin işte mesaj yazınca misafirler konuya giriyor üyelerimiz şenleniyor kısacası hit yani reyting getiriyorsun.Ne demek istiyorsun
Her şeyimi çalmaya çalışıyor.En azından tek şampiyonluğun sezen ile cnm ama @xemrexxx İNDE ŞAMPİYONLUĞU VAR SEZEN ile sırf biz yarışı yüzünden sezeni bile elinden almıştı
Hiç böyle şeylerle böbürlenmeyi sevmem Orada sanki sen eleneceksin der gibi baktın
ben onları işleme sokarak değerlednririyorum saf görümcek öyle her orasını burasını açanı dikkate almam önce fazlalıkları alacaksın ağdaya yatıcaksın sınra belli alanları bisiklet pompasıyla şişireceksin çok uzun iş öyle hemen değerlendirilmez onlar )
Niye bu kadar kötüsün. .ssHiç böyle şeylerle böbürlenmeyi sevmem Orada sanki sen eleneceksin der gibi baktın
Tövbe estağfurullah burdaki fantazi @xemrexxx çözer sadece.ben onları işleme sokarak değerlednririyorum saf görümcek öyle her orasını burasını açanı dikkate almam önce fazlalıkları alacaksın ağdaya yatıcaksın sınra belli alanları bisiklet pompasıyla şişireceksin çok uzun iş öyle hemen değerlendirilmez onlar )
ramazan geliyor neyseki @destere imana gelicektir ayoll 1 ay 1 aydırben onları işleme sokarak değerlednririyorum saf görümcek öyle her orasını burasını açanı dikkate almam önce fazlalıkları alacaksın ağdaya yatıcaksın sınra belli alanları bisiklet pompasıyla şişireceksin çok uzun iş öyle hemen değerlendirilmez onlar )
desterenin klasik parlak kullanma süreci bu
kız destere totoşu ramazan ayında ramazan isimli bir parlak bulsa onu bile kötü emellerine alet ederramazan geliyor neyseki @destere imana gelicektir ayoll 1 ay 1 aydır
bu zamanda hazıra herkes konar önemli olan çalışıp didinip istediğin şekle sokmak eldekini )
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış şarkımı nasıl buldun
Hakikaten az kaldı. @destere ara verir foruma belki.ramazan geliyor neyseki @destere imana gelicektir ayoll 1 ay 1 aydır
Adamları şişiririm falan diyor korktum.desterenin klasik parlak kullanma süreci bu
kız destere totoşu ramazan ayında ramazan isimli bir parlak bulsa onu bile kötü emellerine alet eder
berbat )Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış şarkımı nasıl buldun
tümden değil gerekli alanları )
Sen Ferhat'a güzel puan ver gecesinde sana 3 güzel sürprizberbat )
Güzel şarkı tatlım ama senin bu hafta bana vereceğin puan önemli geçen hafta iyi dedin dedin 4 vermişsin.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış şarkımı nasıl buldun
Mesela gerekli alanlardan kastın.berbat )
tümden değil gerekli alanları )
desterenin klasik parlak kullanma süreci bu
kız destere totoşu ramazan ayında ramazan isimli bir parlak bulsa onu bile kötü emellerine alet eder
ramazanın erken olması avantaj olucak bikini diyeti yapmama gerek kalmıcak temmuz ayına formumu sağlamıs olarak girmiş olucam deniz sezonunabu zamanda hazıra herkes konar önemli olan çalışıp didinip istediğin şekle sokmak eldekini )
iktisat neydi kıt kaynakları mümkün olduğunca işlemden geçirerek çoğaltmakmıydı nasıldı o iş la aramızda ekonomistte yokki bir lafa el atsın
@Çiğdem- jürine rüşvet teklif ediyorlar şunlara bişey de gerçi ben rüşvete karşıyım ama işte nefis bu insan kendindende emin olamıyorSen Ferhat'a güzel puan ver gecesinde sana 3 güzel sürpriz
5 vermiştim attın sırf iftira attığın İçin tam puanına talibim senin şarkın güzel bu haftaGüzel şarkı tatlım ama senin bu hafta bana vereceğin puan önemli geçen hafta iyi dedin dedin 4 vermişsin.
Mesela gerekli alanlardan kastın.
@Bully işletme okuyor o el atsa olur mu?bu zamanda hazıra herkes konar önemli olan çalışıp didinip istediğin şekle sokmak eldekini )
iktisat neydi kıt kaynakları mümkün olduğunca işlemden geçirerek çoğaltmakmıydı nasıldı o iş la aramızda ekonomistte yokki bir lafa el atsın