- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
baksana forumdayim 2 saatirDemek ki tam niyet edememişsin
hafta ici bana uymaz normalde oyüzden benimkileri hafta sonuna ayarliyorum. Bugun kalmaya calistim nasip degilmis
baksana forumdayim 2 saatirDemek ki tam niyet edememişsin
ne gibi bnm de kulağıma sesler geliyi sanki giresunda fındık kırıyor birileri
Bence benim beddualarım tuttubaksana forumdayim 2 saatir
hafta ici bana uymaz normalde oyüzden benimkileri hafta sonuna ayarliyorum. Bugun kalmaya calistim nasip degilmis
@destere bugün iki kızın erkeklere eziyet ettiği bir filmden bahsediyordu pek iyi görmemiştim ruh halini. Giresun'a gidip ablamı kaçırmış olabilir mi diye düşünüyorum.ne gibi bnm de kulağıma sesler geliyi sanki giresunda fındık kırıyor birileri
banami beddua ettin ?Bence benim beddualarım tuttu
Hayır sunucuya kız sana niye edeyimbanami beddua ettin ?
bu hikaye bana tanıdık geldi@destere bugün iki kızın erkeklere eziyet ettiği bir filmden bahsediyordu pek iyi görmemiştim ruh halini. Giresun'a gidip ablamı kaçırmış olabilir mi diye düşünüyorum.
ay neyse cok konusturma beni. mesaj yazma konusunda frene bastim artikHayır sunucuya kız sana niye edeyim
Allah kahretmesin seni.bu hikaye bana tanıdık geldi
Fragmanı paylaştımay neyse cok konusturma beni. mesaj yazma konusunda frene bastim artik
bu hafta bizim finalden sonra beni her konuya cagirma ne diyeceksen özelden yazarsin
ay neyse cok konusturma beni. mesaj yazma konusunda frene bastim artik
bu hafta bizim finalden sonra beni her konuya cagirma ne diyeceksen özelden yazarsin
Sağ ol canım şarkı gönderenlerin çok olsun bu arada yorum konusuna yazamadım ama burdan yazayım Phoebe'nin Embriyo ile muhabbetinde yarıldım
Kaçıncı sezona geldin.Sağ ol canım şarkı gönderenlerin çok olsun bu arada yorum konusuna yazamadım ama burdan yazayım Phoebe'nin Embriyo ile muhabbetinde yarıldım
Bu gece 4.sezon 13.bölümKaçıncı sezona geldin.
Bende 1. Bölümden yeniden başladım.
ben baslayacaktim beni durdurdun birlikte baslariz diye ama unutmussun sözünü. iyi seyirler ozamanKaçıncı sezona geldin.
Bende 1. Bölümden yeniden başladım.
Hasta mı oldu diyeceğim ama daha yeni atlattı. İnterneti ile ilgili bir sıkıntı olabilir.Sonuçlar bu akşam değilmiydi. @Çiğdem- nerdesin yine. Zaruri bir durum olmasa girerdi foruma. Umarım ciddi bir sorunu yoktur. Merak ettim bende. @Harunnn60
Hasta mı oldu diyeceğim ama daha yeni atlattı. İnterneti ile ilgili bir sıkıntı olabilir.