MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Ne yapayım o kadar meraklandın Ki seni daha önce bu kadar meraklanırken görmedim :J
Merak ediyorum tabii ki pat diye ortadan kayboldu, böyle huyları yoktur Çiğdem'in. Hani sık sık forumdan ayrılan, bir anda kaybolup gelen biri olsa anlarım da, değil.. İnsanın aklına neler geliyor..

@Çiğdem- akşam geldiğimde seni forumda görmek isterdim, umarım iyisindir. Dön artık, çok merak ediyoruz seni. :(

@Çiğdem- hala gelmedimi ya :) lanet kız ne işler çeviriyor acaba? :)sağlık sorunları olmasında onun haricinde foruma hiç uğramasada olur :)

Selim sen messengerden yazmadınmı hiç belki oraya bakma fırsatı olurdu bir yakını falanmı rahatsızlandı acaba nerde bu kız ya @Çiğdem-

@destere yorumumda gülecek ne var

@Çiğdem- hala gelmedimi ya :) lanet kız ne işler çeviriyor acaba? :)sağlık sorunları olmasında onun haricinde foruma hiç uğramasada olur :)
Aynen sağlığı sıhhati yerinde olsun da gerisi önemli değil :( İşte bu habersiz gidişleri hep telaşlandırıyor, çünkü nadiren yapar ve muhakkak da önemli bir sebebi oluyor genelde. ss

Aynen sağlığı sıhhati yerinde olsun da gerisi önemli değil :( İşte bu habersiz gidişleri hep telaşlandırıyor, çünkü nadiren yapar ve muhakkak da önemli bir sebebi oluyor genelde. ss
Dedesi geldi aklıma.Umarım boşuna telaslaniyoruzdur

Dedesi hastaydı rahatsızdı bi ara belki tekrar yoğun bakıma alınmıştır dedesi.