MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

ben baslayacaktim beni durdurdun birlikte baslariz diye ama unutmussun sözünü. iyi seyirler ozaman
Konuya final yorumumu yazmıştım senden bir şey gelmeyince ben de kendim başladım. :) Teşekkürler. Öyle düzenli izlemiyorum zaten sen kendin başlarsın o zaman kusura bakma. :)

Bu gece 4.sezon 13.bölüm :D
İyi ilerlemişsin valla, yarılamışsın nerdeyse. :A

Konuya final yorumumu yazmıştım senden bir şey gelmeyince ben de kendim başladım. :) Öyle düzenli izlemiyorum zaten sen kendin başlarsın o zaman kusura bakma. :)

İyi ilerlemişsin valla, yarılamışsın nerdeyse. :A
Bu ara yavaşladım istesen 4.sezonu 1 günde bitiririm ama KPSS az kaldı :D

@destere de kayboldu, @xemrexxx aklıma kötü şeyler geliyor. :A

ne gibi :A bnm de kulağıma sesler geliyi sanki giresunda fındık kırıyor birileri:A

Hasta mı oldu diyeceğim ama daha yeni atlattı. İnterneti ile ilgili bir sıkıntı olabilir. :(

Kötüye yormak istemiyorum bende. Umarım teknik bir arıza olmuştur.:(

en son grinin elli donu filmine yorum yapmış orda bir kadından bahsediyordu film izlerken kadın kendindenmi geçmiş nolmuş ? :) eğer akşam kadının ruh halini merak edip filme daldıysa geç gelmesi normal :) yani insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :)

en son grinin elli donu filmine yorum yapmış orda bir kadından bahsediyordu film izlerken kadın kendindenmi geçmiş nolmuş ? :) eğer akşam kadının ruh halini merak edip filme daldıysa geç gelmesi normal :) yani insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :)
Yaa. :F
Gece gece var ya sesli kahkaha attım. :A