ooo bana neler diyorlar kız babaannede neymiş
Neler diyorlar çiğdem bu kadar ağır şaka yapanı görmedim bende
ooo bana neler diyorlar kız babaannede neymiş
Şaka yapmaktamı yasak oldu ablaHe Atacan teyzeye razıydık Şimdide Babaanne olduk Babaanne nedir ya @EFE UYSAL yaptığını çok büyük ayıptır şakanın sınırı vardır aşılmaz karşında büyük olduğunu unutmadan davran biraz 😡
Sanada aferim kaan hepinizi terlikten geçireceğim geçin sıraya
Şaka yapmaktamı yasak oldu abla
Önceden diyordum sana sevdiğimizden takılıyoruz sen de abarttınŞaka yapabilirsin ben şakaya kızan biri olsam @xemrexxx e kızarım teyze deme derim ama babaanne ağır bir şaka efe ayrıca yasakta demiyorum ben niye yasak olacakmış olurmu
öyle saçmalık sadece şakanın sınırı olması lazım onu aşmamak lazım dimi 😉
Önceden diyordum sana sevdiğimizden takılıyoruz sen de abarttın
Bababannenin nesi ağır hakaret kızNeler diyorlar çiğdem bu kadar ağır şaka yapanı görmedim bende
Önceden diyordum sana sevdiğimizden takılıyoruz sen de abarttın
Dünkü mesajimdi :
"1 kişi hariç diğer herkesin siralamasi bir önceki listeme göre değişti
1 ve 2 puan verdiğim sarkicilar arasinda cok kararsiz kaldim hangisi hangisini alsin diye
4ve 5 arasindada ayni kararsizlik oldu.
birisi çok sert düştü. biriside hissedilir derecede düştü
iki kişi birer basamak atladi "
ve oylarimi simdi yolladim, tekrar dinledim siralamada kararsiz kaldiklarimin siralamasini degistirmedim Elenene gecmis olsun, final puani alanlarada tebrikler
insallah elenirsinŞarkımı beğendinmi zeynom
insallah elenirsin
Bu hafta Rafet elenmesin de kim elenirse elensin . @denizz19 bile
sana 1 vermedimsende hep beni eliyon he ben rafete yüksek verdim elenmez inşallah
sana 1 vermedim
uyuyacam cok yorgunum. Yaz havasi vardi. Güneş ve araba turu yordu beni. Ha bide ben dun ne aksam ne gece vardim. Maşallah yoklugumu hisseden olmadi iyi iyi kolay alisirsiniz artik
yastik beni çagiriyor.
bye
birlikte survivor yorumluyorduk sonra ben pat diye yok oldum siz devam etmissiniz işte. neyse ....Dün bende geç girdim cnm ondan farketmedim yoksa sormammı seni hiç alışamayız deme öyle
Bu akşam dizi olacak haklısın
birlikte survivor yorumluyorduk sonra ben pat diye yok oldum siz devam etmissiniz işte. neyse ....
iyyy şu şekilden gıcık kapıyom demiştim
Aksiyon full kaoslu bir bölümHeyecanlı bi bölüm olacak. Coşuyor bu bölüm.
Çok beklersinbu sefer noyan topacı aynı tarifeyi senin alturpa uygulayacak sanırım
destere'ciğime güvenim tam bu hafta, umarım hainlik yapmazhhahah çocuk sana güvenipte ayarlamıştı o klibi birde gerçi işi sana kaldıysa çocuklar duymasından gönül neyseee derdi o geldi aklıma @Bully
Aynen kanka tek kelimeyle efsane