MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

He Atacan teyzeye razıydık Şimdide Babaanne olduk Babaanne nedir ya @EFE UYSAL yaptığını çok büyük ayıptır şakanın sınırı vardır aşılmaz karşında büyük olduğunu unutmadan davran biraz 😡

Sanada aferim kaan hepinizi terlikten geçireceğim geçin sıraya :bağır:
Şaka yapmaktamı yasak oldu abla :) :)

Şaka yapmaktamı yasak oldu abla :) :)

Şaka yapabilirsin ben şakaya kızan biri olsam @xemrexxx e kızarım teyze deme derim ama babaanne ağır bir şaka efe ayrıca yasakta demiyorum ben niye yasak olacakmış olurmu öyle saçmalık sadece şakanın sınırı olması lazım onu aşmamak lazım dimi 😉

Şaka yapabilirsin ben şakaya kızan biri olsam @xemrexxx e kızarım teyze deme derim ama babaanne ağır bir şaka efe ayrıca yasakta demiyorum ben niye yasak olacakmış olurmu
öyle saçmalık sadece şakanın sınırı olması lazım onu aşmamak lazım dimi 😉
Önceden diyordum sana sevdiğimizden takılıyoruz sen de abarttın :)

Önceden diyordum sana sevdiğimizden takılıyoruz sen de abarttın :)

Bak bana şaka yapma demiyorum sana yapabilirsin ama teyze başka babaanne başka :D
gel bizi uzatmayalım gereksiz oluyor çünkü teyze de kapatalım konuyu ayrıca bende seni seviyorum boncuk gözlüm dediğimi unutmadın herhalde :D

Bababannenin nesi ağır hakaret kız :F

@EFE UYSAL sende şaka yapma bu kıza daha olsun bitsin ayoll :A

Kız ben şaka yapmasın demesin demiyorum torunummu var da babaanne olacam aa :F:F

Dünkü mesajimdi :
"1 kişi hariç diğer herkesin siralamasi bir önceki listeme göre değişti :)
1 ve 2 puan verdiğim sarkicilar arasinda cok kararsiz kaldim hangisi hangisini alsin diye :)
4ve 5 arasindada ayni kararsizlik oldu.
birisi çok sert düştü. biriside hissedilir derecede düştü :A
iki kişi birer basamak atladi :)"

ve oylarimi simdi yolladim, tekrar dinledim siralamada kararsiz kaldiklarimin siralamasini degistirmedim:) Elenene gecmis olsun, final puani alanlarada tebrikler :D

Dünkü mesajimdi :
"1 kişi hariç diğer herkesin siralamasi bir önceki listeme göre değişti :)
1 ve 2 puan verdiğim sarkicilar arasinda cok kararsiz kaldim hangisi hangisini alsin diye :)
4ve 5 arasindada ayni kararsizlik oldu.
birisi çok sert düştü. biriside hissedilir derecede düştü :A
iki kişi birer basamak atladi :)"

ve oylarimi simdi yolladim, tekrar dinledim siralamada kararsiz kaldiklarimin siralamasini degistirmedim:) Elenene gecmis olsun, final puani alanlarada tebrikler :D

Şarkımı beğendinmi zeynom:D

:Fsende hep beni eliyon he ben rafete yüksek verdim elenmez inşallah
sana 1 vermedim :A
uyuyacam cok yorgunum. Yaz havasi vardi. Güneş ve araba turu yordu beni. Ha bide ben dun ne aksam ne gece vardim. Maşallah yoklugumu hisseden olmadi :) iyi iyi kolay alisirsiniz artik :)
yastik beni çagiriyor.
bye

sana 1 vermedim :A
uyuyacam cok yorgunum. Yaz havasi vardi. Güneş ve araba turu yordu beni. Ha bide ben dun ne aksam ne gece vardim. Maşallah yoklugumu hisseden olmadi :) iyi iyi kolay alisirsiniz artik :)
yastik beni çagiriyor.
bye

Dün bende geç girdim cnm ondan farketmedim yoksa sormammı seni hiç :ozur: alışamayız deme öyle

Dün bende geç girdim cnm ondan farketmedim yoksa sormammı seni hiç :ozur: alışamayız deme öyle
birlikte survivor yorumluyorduk sonra ben pat diye yok oldum :) siz devam etmissiniz işte. neyse ....
iyyy şu şekilden gıcık kapıyom demiştim :ppp:

birlikte survivor yorumluyorduk sonra ben pat diye yok oldum :) siz devam etmissiniz işte. neyse ....
iyyy şu şekilden gıcık kapıyom demiştim :ppp:

Ama benimde modum düşüyor unuttum koydum yine :D evette özelde de dedim kafanı dinlemeye geçtiğini düşündüğüm için yazmadım sana bana bak operasyonun bumu yoksa :D

bu sefer noyan topacı aynı tarifeyi senin alturpa uygulayacak sanırım :)
Çok beklersin :A

hhahah çocuk sana güvenipte ayarlamıştı o klibi birde gerçi işi sana kaldıysa çocuklar duymasından gönül neyseee derdi o geldi aklıma :A :A :A @Bully
destere'ciğime güvenim tam bu hafta, umarım hainlik yapmaz :A

Aynen kanka tek kelimeyle efsane :A

Umarım tam puanı yapıştırmışsındır :A