MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Kim elenir tam tahmin edemesem de ilk 3'ün Mirkelam, Erkin, Emre olacağı banko gözüküyor, umarım Emre ilk 3'e girmez ama benden bile yüksek aldı haftanın şarkıları yüzünden. :( :A
Elenmeye aday Murat Dalkılıç olabilir, çok kısa ve etkisiz geldi. Rafet el Roman ya da Feridun da kümeye oynar büyük ihtimalle. Bunlar dışında biri özellikle Ferhat ya da Zeki Müren elenirse büyük sürpriz olur. :A

Böyle söyleyince korkmaya, çekinmeye başladım resmen bir odaya kapatıp gözümüzü çıkarana kadar işkenceler yapacağını ima etmişsin Dositols. :A
Şaka bir yana, Rafet'i bu hafta çok iyi bulamadım, ya da diğer şarkılar arasında ön plana çıkamadı. :)

Umarım o kötülerden kastın Erkin değildir. :A
Ferhat'ı bu hafta ne kötü ne iyi, orta ölçekli buldum. :)
ben vereceğim gözdağını verdim :F
İşin gerçeği Rafet elenirse ve o dediğim kişinin oyu buna etkense jüri olmayacağım artık :D
Ben sadece bu haftalık Rafet diye tutturacam :D

Abla - Teyze en sonunda babaanne oldun. :F @vadikızı

Bari büyükanne deseydin. .ss

He Atacan teyzeye razıydık Şimdide Babaanne olduk Babaanne nedir ya @EFE UYSAL yaptığını çok büyük ayıptır şakanın sınırı vardır aşılmaz karşında büyük olduğunu unutmadan davran biraz 😡

Ay ben geçen ona da dedim zaten şampiyon olamazsın diye :A Bu haftayı atlatırsa şükretsin :A

Hepimizi terlikten geçirecek geldiğinde :F

Sanada aferim kaan hepinizi terlikten geçireceğim geçin sıraya :bağır:

Son düzenleme:
He Atacan teyzeye razıydık Şimdide Babaanne olduk Babaanne nedir ya @EFE UYSAL yaptığını çok büyük ayıptır şakanın sınırı vardır aşılmaz karşında büyük olduğunu unutmadan davran biraz 😡

Sanada aferim kaan hepinizi terlikten geçireceğim geçin sıraya :bağır:
Ablacım sen teyze denmesinden hoşlanıyorsun, şaka yapıyorsun diye @EFE UYSAL da öyle demiştir kötü niyetle değildir yani. Sinirlenme eğer rahatsız oluyorsan söyle bundan sonra teyze de denmesin. 😉

Ablacım sen teyze denmesinden hoşlanıyorsun, şaka yapıyorsun diye @EFE UYSAL da öyle demiştir kötü niyetle değildir yani. Sinirlenme eğer rahatsız oluyorsan söyle bundan sonra teyze de denmesin. 😉

:DTeyze denmesini sorun etmiyorum ben @xemrexxx ile konuşurken teyzem diye konuşuyorum onunla hep ama babaanne sınırı aşıyor tepkim ona teyze farklı babaanne farklı bu kadarda ileri gidilmez kötü niyetle dememiş olabilir biliyorum ama gerçekten babaanne sınırı aşan bir kelime oldu teyze tmm ama babaannede tepkimi gösteririm ben onun iki lafını daha unutmadım konuşuyorum diye bu kadar ağır bir şaka olmaz :) az saygı istiyorum ben

Kim elenir tam tahmin edemesem de ilk 3'ün Mirkelam, Erkin, Emre olacağı banko gözüküyor, umarım Emre ilk 3'e girmez ama benden bile yüksek aldı haftanın şarkıları yüzünden. :( :A
Elenmeye aday Murat Dalkılıç olabilir, çok kısa ve etkisiz geldi. Rafet el Roman ya da Feridun da kümeye oynar büyük ihtimalle. Bunlar dışında biri özellikle Ferhat ya da Zeki Müren elenirse büyük sürpriz olur. :A

Böyle söyleyince korkmaya, çekinmeye başladım resmen bir odaya kapatıp gözümüzü çıkarana kadar işkenceler yapacağını ima etmişsin Dositols. :A
Şaka bir yana, Rafet'i bu hafta çok iyi bulamadım, ya da diğer şarkılar arasında ön plana çıkamadı. :)

Umarım o kötülerden kastın Erkin değildir. :A
Ferhat'ı bu hafta ne kötü ne iyi, orta ölçekli buldum. :)
Yani sana da iyi veremedim :A

Bana değil yapanlara de Çiğdemcim onu olurmu :D
Tam adamına söylemişsin Çiğdem mi onlara kötü laf söyleyecek o kendisini pohpohlayana laf etmez nerede görülmüş. :)

Son düzenleme:
@EFE UYSAL şaka yapıyor ayoll ciddiye alınıpta ciddi emsaj yazılıcak durum yok bende olusucak bir gelirimi önledim akşamkı sonuclara odaklanalım :Z:Z:Z

Şaka yapabilirsin ama böyle şaka olmaz Babaanne nedir ya:D

Sen boşver merkezi krallık sistemi işler burada kim kimi pohpohlarsa öyle yürür gider. :) Bizim de bir çift sözümüz olacak bu akşam hak eden herkese :)

Ben akşam diziye bakacam canım büyük ihtimal bitince gelirim foruma:D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961