MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Hodri meydan davetine icap etmeye cesaret edemediysen senin bileceğin iş. :A
Çaylakları ciddiye almıyorum sen kimsin de meydana davet ediyorsun beni. :A

Hhahah kemal doğulu @destere , kerimcan durmaz @xemrexxx ve nurella @Tolstoyevski cuk torumuslar cnm :A

sen onun hayranı değilmisin oda senin herifin oluyor işte enim anlayış biçimim böyle yanı
:A :A :A
Sen neden kendini İvana olarak görmüyorsun. :A

owww leo da burdaymış :)

yinede elimizden geleni yapalımda yarın öbürgün öteki tarafta sorguya çekildiğimizde dünyayı kötülerden kurtarıp daha iyi bir duruma getirmek için ne halt karıştırdın diye sorarlarsa en azından söyleyecek bişeyimiz olsun )
Hhahah herifin burada dedim hemen koşa koşa geldi ayoll ve oyunuda yolladı planımız işe yaradı :A :A :A @Bully @Maskeli Fedai

O ezdiğiniz, hor gördüğünüz, küçümsemediğiniz, her fırsatta dışladığınız, itip kaktığınız o fakir fakat gururlu çaylak var ya, işte o tüm zulümlere göğüs gerip gümbür gümbür finale doğru gidiyor. :A

Hodri meydan, ilk 3'e kalamazsam çaylaklık durumum @mrt-06 nın keyfinde olacak, isterse @Doğu 'nun çaylaklığı bitmeden benimkisi de bitmesin kendisi bilir. Lakin şampiyon olursam @Bully nin ünvanını bana verecek, kabul mü? :A
Beni karıştırmayın ben böyle çok mutluyum :A

Şahsımı zerre etkilemediğini berlirtmek isterim çelik gibi irademle masaya yatırdım şarkıları :A

@Bully orada sana subniminal mesaj çakmış bence ama ters tepti zaar :A
subliden anlamam benim işim harbi olacak madem soydun kızı niye giyindiriyorsun :) saçma işler işte :) hadi kız giyindi peki giyinmeden öncesini niye göremiyoruz:)

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961